× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Καταδικάζω απερίφραστα όσα έγιναν»

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, σχολιάζει Στο Νησί 99FM όσα έγιναν πριν την ολιγόλεπτη διακοπή

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 27/11/2019

«Καταδικάζω απερίφραστα όσα έγιναν»

«Κλήθηκα να διαχειριστώ μια πρωτόγνωρη κατάσταση σε ένα πολύ φορτισμένο κλίμα. Θέλησα από την πρώτη στιγμή να μετριάσω τις φωνές, προαπαθώντας να τις αντιμετωπίσω, κυρίως για να μην εκτροχιαστεί η συνεδρίαση. Διότι έπρεπε πάση θυσία η συνεδρίαση και να συνεχίσει, αλλά και να ολοκληρωθεί. Αυτό ήταν προς όφελος όλης της Μυτιλήνης, αφού περίμεναν από εμάς να τοποθετηθούμε για αυτό το κρίσιμο θέμα του μεταναστευτικού.», τόνισε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης Στο Νησί 99FM, στη διάρκεια της εκπομπής «99 Και Σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Χατζηγιάννης, αναφερόμενος στα όσα κατήγγειλε η επικεφαλής του συνδυασμού «Με πυξίδα τον πολίτη» κ. Εριφύλλη Χιωτέλλη διευκρίνισε πως οι θέσεις του προεδρείου με εκείνες που κάθονταν η κ. Χιωτέλλη και η κ. Ανδρεαδέλλη είναι στην άλλη άκρη της αίθουσας, επομένως δεν ήταν εύκολο να ακούσει τι ακριβώς ειπώθηκε. «Χωρίς να ξέρω λοιπόν, μόλις άκουσα ότι κάποιοι βρίζουν, διέκοψα τη διαδικασία. Σκοπός μου ήταν να περιφρουρήσω πρώτα απ' όλα την τιμή και την υπόληψη των δημοτικών συμβούλων και κυρίως το να εκφράζονται ελεύθερα. Καταδικάζω απερίφραστα όσα έγιναν. Δεν έχω καμία διάθεση να στρογγυλέψω την κατάσταση.», πρόσθεσε.

Μάλιστα, όταν του επισημάνθηκε πως στα ρεπορτάζ καταγράφεται ονομαστικά εκείνος που ξεπέρασε τα όρια, ο κ. Χατζηγιάννης συμπλήρωσε πως «η κ. Χιωτέλλη μπορεί να κάνει τα νόμιμα κι εγώ ως πρόεδρος να το υποστηρίξω και να το επιβεβαιώσω, αφού στις δικαστικές αίθουσες δεν πάνε ρεπορτάζ, εικόνες και δημοσιεύματα, αλλά επίσημοι φορείς που θα καταθέσουν για ό,τι έγινε.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Χατζηγιάννης επιβεβαιώσε ουσιαστικά ότι ο Στρατηγός αποχώρησε ενοχλημένος από τη συνεδρίαση, όταν κατά την τοποθέτηση του τόνισε πως πρέπει να υπάρξει φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, ωστόσο διευκρίνισε πως η παρεξήγηση λύθηκε σε επικοινωνία τους την επόμενη ημέρα.

Τέλος, επιχειρηματολόγησε και για το γεγονός πως ο ίδιος διαχώρισε τη θέση του από την εισήγηση του Δημάρχου Μυτιλήνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Πυρκαγιά στην περιοχή της Πεδής στη Βορειοατολική Λέσβο

Τρία οχήματα της πυροσβεστικής έχουν σπεύσει να αντιμετωπίσουν το περιστατικό
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια