× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μέγας είσαι Στέφανε!

Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το ATP Finals στο Λονδίνο και έγραψε ιστορία ως ο νεότερος τενίστας που το πετυχαίνει τα τελευταία 18 χρόνια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2019

Μέγας είσαι Στέφανε!

Βασιλιάς Τσιτσιπάς, το έκανε και αυτό! Ο Έλληνας τενίστας, μετά από μια άκρως εντυπωσιακή εβδομάδα στο ATP Finals ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση των κορυφαίων του 2019 με μοναδικό τρόπο, επικρατώντας με 1-2 σετ [6-7 (6), 6-2, 7-6 (4)] του Αυστριακού Ντόμινικ Τιμ, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τουρνουά των κορυφαίων της χρονιάς ο Τσιτσιπάς έδειξε ότι βρίσκεται δίκαια ανάμεσα τους και ότι μπορεί να τους κοντράρει όλους. Ο «Στεφ» νίκησε για πρώτη φορά τον κακό του δαίμονα Μεντβέντεβ, κόντραρε σε ματσάρα τον Ναδάλ, ενώ επικράτησε απέναντι στον Φέντερερ πριν κάμψει στον τελικό και την αντίσταση του Τιμ. Δίχως αμφιβολία ήταν μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, εβδομάδα του 21χρονου Έλληνα στο άθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, ο Τσιτσιπάς βγαίνει σημαντικά κερδισμένος τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο βαθμολογικό. Κι αυτό γιατί μετά τη νίκη του στον τελικό του ATP Finals αποχαιρέτησε το Λονδίνο, προσθέτοντας κάτι παραπάνω από 2,6 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, φτάνοντας συνολικά τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια σε έπαθλα μέσα στο 2019, χωρίς να υπολογίζονται οι χορηγίες.

Παράλληλα, πρόσθεσε πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την πρώτη πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης, παραμένοντας ως Νο6 μέσα στο Top-10 του κόσμου από τις 4 Απριλίου του 2019 ως και σήμερα!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ