× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέα αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στη Δυτική Λέσβο

Ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος υπέγραψε Προγραμματική σύμβαση για τη χρηματοδότηση του έργου από το «Αντώνης Τρίτσης». Στο ίδιο πρόγραμμα και η αναβάθμιση του συνεδριακού κέντρου Μήθυμνας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2023

Νέα αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στη Δυτική Λέσβο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος υπέγραψε σήμερα το πρωί με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων την Προγραμματική Σύμβαση που προβλέπεται σχετικά, για την χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων για τον Δήμο, από πόρους του Προγράμματος «Αντ. Τρίτσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η Προγραμματική Σύμβαση αφορά:

  • το έργο της κατασκευής νέας αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου στο κτήριο του Δημαρχείου Καλλονής συνολικού προϋπολογισμού 371.500 ευρώ. Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω έργο, ο Δήμος με δικούς του πόρους, καλύπτει και τις ανάγκες προμήθειας του απαραίτητου οπτικοακουστικού υλικού για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.    
  • Το έργο της αναβάθμισης του Συνεδριακού Κέντρου Μήθυμνας, με συνολικό προϋπολογισμό 504.380 ευρώ.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ