× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Eγκαινία για το SQUARE Healthy Snacks & Espresso

Μοναδικές εμπειρίες πρωτόγνωρων και υγιεινών γεύσεων στην Πλατεία Αλυσίδας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/11/2019

Eγκαινία για το SQUARE Healthy Snacks & Espresso

Μια ξεχωριστή γωνιά για καλό-ποιοτικό καφέ, φρέσκους χυμούς και υγιεινά σνακ εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Αλυσίδας. Πρόκειται για το SQUARE Healthy Snacks & Espresso το οποίο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στα κλασικά καφέ. Στο SQUARE Healthy Snacks & Espresso είναι παθιασμένοι με τον καλό καφέ αλλά και με τον υγιεινό τρόπο διατροφής. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα 18 διαφορετικά είδη αποξηραμένων φρούτων που ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις και όλα τα γούστα. Οι άνθρωποι του SQUARE Healthy Snacks & Espresso προσέχουν την υγεία και την διατροφή μας και γι αυτό έχουν να μας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από mix καρπών και φρούτων για επιπλέoν ενέργεια, πρωτεΐνες που βοηθούν την ευεξία και τη μνήμη μας. Επιπλέον στο SQUARE Healthy Snacks & Espresso μπορείτε να βρείτε 6 διαφορετικά μείγμα Granola που είναι ένα θρεπτικό πρωινό ή σνακ με βάση την βρώμη και πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Μαζί με τη βρώμη, αναμειγνύονται διάφοροι ξηροί καρποί, ρύζι, αποξηραμένα φρούτα και σπόροι για προσθήκη επιπλέον θρεπτικών συστατικών και φυτικών ινών.

Όλα αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταπληκτικές τιμές μόνο από το SQUARE Healthy Snacks & Espresso στην Βουρνάζων 10 και στο τηλέφωνο 22510-45500.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ