× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εύα Καϊλή: Την «πούλησε» ο Παντσέρι και «αγόρασε» το μέλλον του

Η πρώτη δήλωσή της μετά τη δυσμενέστατη εξέλιξη με την παράταση της κράτησής της

Δημοσίευση 20/1/2023

Εύα Καϊλή: Την «πούλησε» ο Παντσέρι και «αγόρασε» το μέλλον του

Στην αθωότητά της εμμένει η Εύα Καϊλή μετά τη δυσμενή απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου που αποφάσισε την παραμονή της κράτησής της με το σκεπτικό ότι θεωρείται ύποπτη φυγής και επίσης ύποπτη για συνέργεια ακόμα και με τρίτα πρόσωπα που ενδεχομένως βρίσκονται έξω και θα αποκρύψουν ή καταστρέψουν στοιχεία αλλά και ύποπτη για την αλλοίωση στοιχείων της δικογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με δήλωσή της στο Open, η προφυλακισμένη ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι: «Κομμάτια να με κάνουν, δεν θα παραδεχτώ ποτέ κάτι που δεν έκανα».

Την ίδια ώρα μέσα  από τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της Εύας Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλου, σκιαγραφείται η στάση που κρατά ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του QatarGate όσον αφορά στη συμμετοχή της Εύας Καϊλή στο δυσώδες κύκλώμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παντσέρι, η πρώτη κατάθεση του οποίου μετά τη συμφωνία που υπέγραψε για να έχει ευνοϊκή μεταχείριση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (24/1), έχει ως κύριο μέλημά του την προστασία του ίδιου και της κόρης του που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα διαφθοράς και μαύρου χρήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον κ. Ριζόπουλο, ο Παντσέρι που υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τις εισαγγελικές αρχές του Βελγίου, «“Αγοράζει” το μέλλον του και καλά κάνει. Ως δικηγόρος, το καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτός πλέον γνωρίζει πότε θα τελειώσει η κράτησή του, ξέρει ποια είναι τα πρόσωπα που αποφάσισε να προστατεύσει. Και καλά κάνει. Και πιθανότατα ξεκίνησε με την ίδια του την οικογένεια».

Ο εκ των συνηγόρων της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις δηλώσεις του επεσήμανε ακόμα ότι «θα ήθελα, όμως, να συνειδητοποιήσουμε τις συνέπειες που θα έχει αυτό στην κ. Καϊλή, η οποία δεν κατάφερε παρά να δει μόνο δύο φορές, μέσα σε έξι εβδομάδες στη φυλακή, το παιδί της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ριζόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα