× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πολύ καλή εμφάνιση Γαρυφάλλου στη Γαλλία

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις της Ελληνικής ομάδας ξιφασκίας στο ευρωπαϊκό κύπελλο εφήβων-νεανίδων (U17) στην πόλη Cabriès στη Μασσαλία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/12/2022

Πολύ καλή εμφάνιση Γαρυφάλλου στη Γαλλία

Ελπιδοφόρες ήταν οι εμφανίσεις της Ελληνικής ομάδας ξιφασκίας στο ευρωπαϊκό κύπελλο εφήβων-νεανίδων (U17) στην πόλη Cabriès στη Μασσαλία.

Ειδικότερα η Μυτιληνιά Σταυρίνα Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) στο κύπελλο των νεανίδων ήταν αήττητη στον προκριματικό γύρο με 6 νίκες και στη συνέχεια έφτασε εύκολα μέχρι και τον προημιτελικό. Στο δρόμο της απέκλεισε την Βρετανίδα Hu με 15-2, την Γερμανίδα Gamke με 15-7, την Βρετανίδα Mcvinnie με 15-4 και την Ιταλίδα Giordani με 15-12. Η μοναδική που κατάφερε να σταματήσει την πορεία της με σκορ 15-6 στη μάχη των 8 ήταν η Ιταλίδα Collini, μία από τις μεγάλες τις αντιπάλους για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο νεανίδων. Η Γαρυφάλλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με την 5η θέση ανάμεσα σε 167 αθλήτριες. Η θέση που κατέκτησε της δίνει 42 βαθμούς για την ευρωπαϊκή κατάταξη νεανίδων και πλέον έχει παγιωθεί στην 1η θέση με 310 βαθμούς με την Collini να ακολουθεί με 226 βαθμούς.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ