× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αλλη μια τεράστια διάκριση για το Φώτη Ζησιμόπουλο

Δηλώσεις στο «Ν» από τον προπονητή του Δημήτρη Κασίμη -Γράφει η ομάδα ΕΥ ΖΗΝ •

Δημοσίευση 27/11/2022

Αλλη μια τεράστια διάκριση για το Φώτη Ζησιμόπουλο

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή μεγάλων αποστάσεων Φώτη Ζησιμοπουλο, ο οποίος την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου συμμετείχε σε αγώνα 165 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική 7.500 μέτρων στο μακρινό Cape Town τερματιζοντας πρώτος σε 20 ώρες και 47 λεπτά. Καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν σταθερά πρώτος και ένα μήνα σχεδόν μετά την εντυπωσιακή του νικη στο Σπαρταθλο (250χμλ) έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα όμως με τον αγώνα του Φώτη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στο νησί μας για ολιγοήμερες διακοπές ο προπονητής του Δημήτρης Κασιμης μαζί με τη σύζυγό του επίσης αθλήτρια Βασιλική Φαλαρα, ο οποίος σχετικά με την πορεία του Φώτη δήλωσε ότι απολαμβάνει τους κόπους των προσπαθειών του, ήταν μια φυσική εξέλιξη που ήρθε μετά από πολύ δουλειά και αφοσίωση του ίδιου σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει. Ο Φώτης όπως ανέφερε έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στο άθλημα, το έχει εξελίξει και η μεγαλυτερη του επιτυχία είναι ότι αποδεικνύει ζωντανά ότι αφού το πέτυχε εκεινος μπορεί να το πετύχει ο καθένας.

Επίσης ο Δημήτρης Κασιμης επισκέφτηκε την Αγιασο και τον καστανιωνα και έφυγε εντυπωσιαμενος από τις ομορφιές του νησιού μας.

*@ΕΥΖΗΝ sto nisi 99fm
Δαγιέλης Χρήστος
Αθανάσης Νικόλαος

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ