× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ρούσσης «Σας ανάγκασα να πράξετε το σωστό»

Τη δικαίωση Βέρρου αποδοκιμάζει ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος, Μιχάλης Ρούσσης για την εκκαθάριση της Αναπτυξιακής Εταιρείας του πρώην Δήμου Ερεσού Αντίσσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/11/2022

Ρούσσης «Σας ανάγκασα να πράξετε το σωστό»

Την αποδοκιμασία του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Δυτικής Λέσβου, Μιχάλη Ρούσση τυγχάνει η ανακοίνωση δικαίωσης του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου για το γεγονός ότι θέτει στο αρχείο  η Εθνική Αρχή Διαφάνειας την υπόθεση τυχόν ευθυνών της δημοτικής αρχής Βέρρου για την εκκαθάριση της Αμιγούς Εταιρείας Ανάπτυξης Δήμου Ερεσού - Αντίσσης. Θυμίζουμε την υπόθεση κατήγγειλε ο πρώην Αντιδήμαρχος Μιχάλης Ρούσης ο οποίος μάλιστα και παραιτήθηκε από τη θέση του για αυτόν το λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Ρούσσης που υπογράφει ανακοίνωση σαν... Ρομπέν των Δασών υπογραμμίζει ότι αυτός αισθάνεται δικαιωμένος.

Τι λέει ο πρώην αντιδήμαρχος:

«Διαβάζοντας την απόφαση από την Ανεξάρτητη Αρχή μπορώ να πω ότι η προσπάθεια που ξεκίνησα με την καταγγελία μου σε αυτήν, αρχίζει να δικαιώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Η εκκαθάριση θα πρέπει να ολοκληρωθεί γιατί συνεχίζεται χωρίς νομιμοποίηση και
2. Οι εκκαθαριστές θα πρέπει να αντικατασταθούν ….

Τώρα μένει να βρούμε και το ποσό που έχει εισπραχτεί σε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το πού βρίσκεται αυτό το ποσό.

Μέχρι εδώ καλά, κάπου εδώ όμως ο κ. Βέρρος αρχίζει να ζει σε μια εικονική πραγματικότητα και αισθάνεται «δικαιωμένος»…. σε ποιο ακριβώς σημείο αρχίζει η «δικαίωση» του κ. Βέρρου; Στο σημείο που με καθυστερούσε, για να μη φέρω το θέμα της Αναπτυξιακής στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη πρόφαση ότι θα συνεννοηθεί ο ίδιος προσωπικά με τον εκκαθαριστή ή που δεν έβαζε ως θέματα τις εισηγήσεις μου πρώτα για να φέρει ο εκκαθαριστής στοιχεία και μετά για να αντικατασταθεί, στο Δημοτικό Συμβούλιο? Βέβαια για του λόγου το αληθές την τελευταία μου εισήγηση την έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο …..δύο μήνες μετά, μετά από δύο συμβούλια από αυτό που θα έπρεπε να μπει και αφού είχα κάνει τη καταγγελία μου σε Ανεξάρτητη Αρχή Διαφάνειας, στο Οικονομικό Επιμελητήριο, στην Αποκεντρωμένη, στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και είχα δώσει και κατάθεση στην Εισαγγελία και αφού είχα ανακοινώσει την Ανεξαρτητοποίηση μου. Επίσης έκανε δεκτή την πρόταση μου για ορισμό επιτροπής η οποία θα ελέγξει τα στοιχεία που θα φέρει ο εκκαθαριστής και ορίστηκαν ως μέλη οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που πρότεινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει κ. Βέρρο όσο και αν προσπαθήσετε να την παραποιήσετε, όση λάσπη και αν μου ρίξετε και όση ειρωνεία βάλετε εσείς και το «κονκλάβιο» σας, η ουσία μένει και η ουσία είναι ότι σας ανάγκασα να πράξετε το σωστό… Να πέσει φως στην εκκαθάριση της Αναπτυξιακής Ερεσού-Αντίσσης και από εκεί που δε συζητούσε κανείς για αυτό να έχει γίνει πρώτη είδηση.

Ο Ρομπέν των Δασών

Ρούσσης Μιχάλης

ΥΓ. χαίρομαι που με παρομοιάσατε με τον Ρομπέν των Δασών ,γιατί αυτόματα γίνατε ο κακός  πρίγκιπας  Ιωάννης….. στο τέλος της Ιστορίας ο Ρομπεν κέρδισε, πήρε και το κορίτσι.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ