× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Έχετε καταδικάσει τον τόπο μου στην καταστροφή με τις ιδεοληψίες σας. Σας παραδώσαμε τη Μόρια με στοιχεία Frontex 5.680 και την φτάσατε στις 14.000»

Η αντιπαράθεση Μπουρνού με τον Μ. Λαζαρίδη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/10/2019

«Έχετε καταδικάσει τον τόπο μου στην καταστροφή με τις ιδεοληψίες σας. Σας παραδώσαμε τη Μόρια με στοιχεία Frontex 5.680 και την φτάσατε στις 14.000»

«Είστε ιδεοληπτικοί ακροδεξιοί. Για τον κ. Κουκούτση θα απαντήσετε;» ρώτησε ο βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς τον Μακάριο Λαζαρίδη, βουλευτή Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της ΝΔ σε μια σφοδρή αντιπαράθεση στην ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχετε καταδικάσει τον τόπο μου στην καταστροφή με τις ιδεοληψίες σας. Σας παραδώσαμε τη Μόρια με στοιχεία Frontex 5.680 και την φτάσατε στις 14.000. Ελάτε να συζητήσουμε για Πρέσπες να μας πείτε για την Χ.Α. Να συζητήσουμε τι κάνουν οι δήμαρχοι σας που διόρισαν τον κ. Κουκούτση στην Καλαμάτα.» είπε ο Γιάννης Μπουρνούς χωρίς να λάβει απαντήσεις.

«Το δόγμα τάξη και ασφάλεια της Ν.Δ. αφορά τη σχολική τάξη»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την χθεσινή εισβολή της Αστυνομίας σε κινηματογράφους που παίζονταν η ταινία Joker υποστήριξε: «Το δόγμα τάξη και ασφάλεια της Ν.Δ. προφανώς αφορούσε σχολική τάξη. Βλέπουμε πιτσιρικάδες να αποβάλλονται από αστυνομικούς από αίθουσα κινηματογράφου, έχουμε τις επιχειρήσεις – σκούπα στα Εξάρχεια που βλέπουμε μωρομάνες να μεταφέρονται στο άγνωστο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα ακόμα περιστατικό παραβίασης δημοκρατικών δικαιωμάτων και λογοκρισίας ανέφερε ο κ. Μπουρνούς για το οποίο έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση μαζί με το Ν. Σαντορινιό.

«Είχαμε ένα άλλο ακόμα κρούσμα όπου η Γεν. Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που παραδοσιακά χρηματοδοτεί την συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου λογόκρινε την αφίσα της διοργάνωσης και τους ανάγκασε να αλλάξουν αφίσα απειλώντας τους ότι δεν θα τους χρηματοδοτήσει χωρίς να εξηγήσει γιατί κοντράρει η αφίσα αυτή την αισθητική της».

«Καλή τύχη στον Κ. Μητσοτάκη όταν θα πρέπει να απολογηθεί στους ομογενείς στην Αστόρια»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ψήφο στους Ομογενείς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ασυνέπεια και την κωλοτούμπα της Ν.Δ. και σε αυτό το ζήτημα.

«Το πρώτο κόμμα που κατέθεσε πρόταση νόμου για την ψήφο των αποδήμων ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα σύστημα κλειστής εκπροσώπησης για να μην αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα. Ο κ. Μητσοτάκης μίλαγε στους ομογενείς στην Αστόρια για ένα σύστημα «ανοικτής εκπροσώπησης». Εμείς βρισκόμαστε σε πορεία σύμπλευσης και διαλόγου με προτάσεις του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ 25 με προϋποθέσεις σε σύστημα κλειστής εκπροσώπησης. Η Ν.Δ. καταλήγει να έρθει στις προτάσεις μας ενώ κατά τα άλλα μας κατηγορεί για πιρουέτες.

«Καλή τύχη στον Κ. Μητσοτάκη όταν θα πρέπει να απολογηθεί στους ομογενείς στην Αστόρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και επειδή όταν η Ν.Δ. στριμώχνεται πάντα καταφεύγει στον Ρουβίκωνα όταν ο κ. Λαζαρίδης ακολούθησε την ίδια τακτική έλαβε την απάντηση: «Τον Ρουβίκωνα θα τον τελειώνατε 8 Ιουλίου αλλά κάνει βόλτες στα γραφεία των υπουργών σας».

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Στους «τίτλους τέλους» οι αυξήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης του Βορείου Αιγαίου

Παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη μειωμένη χρηματοδότηση των νησιών μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζουν Αγία Ειρήνη και Αγιος Θεράποντας στη Μυτιλήνη

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Λαμπροβδομάδα και στις 13 έως 19 Μαΐου
ΥΓΕΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από το υπουργείο Υγείας και μέτρα προφύλαξης

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα, σε πολλές περιοχές της Λέσβου, λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βρέθηκε γάτα στην Κουλμπάρα

Φοράει κόκκινο μαντήλι στο λαιμο
ΑΓΡΟΤΕΣ

«Πετάει» μέχρι τα 12 ευρώ το αρνί στη Λέσβο

Μέχρι τα 10,8 ευρώ φθάνει η τιμή του αρνιού στην χονδρική αγορά
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέος Υπολιμενάρχης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Ο Αντιπλοίαρχος Γεώργιος Κουλίκας ορίσθηκε στην θέση του Υπολιμενάρχη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων την Πρωτομαγιά

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των πλοίων Διαγόρας και Νήσος Σάμος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής απέκτησε ο Δήμος Μυτιλήνης

Πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Απριλίου