× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος MIMØΣA στην Αλκαίου 4

Μια διαφορετική παρουσία ομορφιάς και υγείας στην Αγορά της Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/10/2019

Λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος MIMØΣA στην Αλκαίου 4

Με ένα ξεχωριστό cocktail party αλλά και τον παραδοσιακό αγιασμό ο Mario και ο Στρατής εγκαινίασαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το κατάστημα τους MIMØΣA που βρίσκεται στην οδό Αλκαίου 4 στην Αγορά της Μυτιλήνης.
Πολύς ήταν ο κόσμος που πέρασε για να ευχηθεί καλό ξεκίνημα στους δυο ιδρυτές του MIMØΣA και να αγοράσει καλλυντικά οργανικής προέλευσης, ανάμεσά στις καλύτερες μάρκες, με κριτήριο την υψηλή τους ποιότητα και χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες.
Να σημειώσουμε, ότι ο Mario και ο Στρατής, επέλεξαν τη Λέσβο για την δημιουργία αυτής της startup επιχείρησης, για λόγους καταγωγής του ενός από τους ιδρυτές καθώς πιστεύουν ότι η υγεία και η ομορφιά είναι αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες με τις αξίες που εμπνέει το νησί και τη μοναδική φυσικής ομορφιάς του.
Στο κατάστημα MIMØΣA θα βρείτε προϊόντα περιποίησης δέρματος αγνά και απλά, με τα καλύτερα τους φυσικά συστατικά, που η δράση τους βασίζεται στη δύναμη των φυτών. Επίσης διαθέτουν smart and clean καλλυντικά ομορφιάς φιλικά προς τον οργανισμό και το περιβάλλον, που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, προϊόντα που θα σας συνοδεύουν στην καθημερινής σας ρουτίνα περιποίησης του δέρματος.
Πολύ σύντομα, όμως, θα διαθέτουν τα προϊόντα και στο διαδίκτυο mimosaorganicare.com.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ