Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, συνελήφθη πριν από λίγο -σύμφωνα με το ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση- και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ερευνά, τόσο τους λογαριασμούς του 53χρονου Ηλία Μίχου, φερόμενου ως βιαστή και μαστροπού της 12χρονης από τον Κολωνό, όσο και τους λογαριασμούς της ίδιας της ανήλικης και της μητέρας της.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία, καθώς πρέπει να γίνει έρευνα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και χρηματικά εμβάσματα, να γίνουν συγκρίσεις εισοδημάτων, κλπ.