× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πρωταγωνιστής στη «Γλυκάνισο» και πετυχημένος ξενοδόχος… άθελά του

Ο ηθοποιός, Στράτος Κανιαμός μιλά για τη διπλή του καριέρα, το Belvedere στον Μόλυβο και τις δύσκολες επιλογές του στο «Ν» με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά που προβάλλει τη Λέσβο

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 15/9/2022

Πρωταγωνιστής στη «Γλυκάνισο» και πετυχημένος ξενοδόχος… άθελά του

Εχει δώσει τις μάχες της ζωής του για να τα καταφέρει, έχει κάνει δύσκολες επιλογές ζωής και σήμερα πρωταγωνιστεί στα γυρίσματα της σειράς «Γλυκάνισος» που επικεντρώνεται σε μια ιστορία αγάπης στη Λέσβο με φόντο το προσφυγικό που θα προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στράτος Κανιαμός, ηθοποιός από τα 8 του, μεγαλωμένος στη Νέα Μάκρη στην Αθήνα με τη μητέρα του ηθοποιό,. Αργυρώ Αναστασίου και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Αρμένη, το 2015 ήρθε αντιμέτωπος με την απώλεια του πατέρα του, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Belvedere». Ηθελε να «καθαρίσει» το όνομα του πατέρα του από τα χρέη, όπως μοιράστηκε μαζί μας εγκάρδια σε μια συνέντευξη on camera. Ηθελε με αυτό τον τρόπο να τιμήσει, και να φροντίσει τη μνήμη του και αναγκάστηκε να πει αρκετά «όχι» σε σκηνοθέτες για να παίξει σε θέατρο και ταινίες για πέντε περίπου χρόνια, μέχρι να ορθοποδήσει το ξενοδοχείο στον Μόλυβο.

Σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά το καλοκαίρι του 2020 είδε το ξενοδοχείο του να φλέγεται από εμπρησμό, εξαιτίας μιας φήμης που ήθελε τον χώρο του να εγκαταστήσει πρόσφυγες. «Κινήθηκε αυτεπάγγελτα η διαδικασία, όταν όμως πήγα στην αστυνομία ήθελα να αποσυρθούν τα πάντα. Δεν ήξεραν οι άνθρωποι, δεν είχαν ενημέρωση. Εδωσα τόπο στην οργή» λέει και προξενεί εντύπωση. Το λοκντάουν τον βρήκε στα γυρίσματα του «Καρδίτσα 2». Είχε ήδη την ευτυχία να παίξει μαζί με τον Σεργιανόπουλο και την Ντίνα Κώνστα στο παρελθόν, σε μια σειρά ταινίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα ανέλαβε και ένα δεύτερο ξενοδοχείο, το «Μόλυβος 2» στην Εφταλού, το οποίο ανακαινίζει και θα είναι έτοιμο στο κοινό τον Μάιο του 2023. Τα γυρίσματα στη σειρά «Γλυκάνισο» που κάνει πρεμιέρα 19 Σεπτεμβρίου τον βρίσκουν ανάμεσα στην Αθήνα και… τους μπετατζήδες, ελαιοχρωματιστές που επισκευάζουν τη νέα του επιχείρηση. Ο ίδιος παίζει.. κόντρα ρόλο! Έναν φίλο μιας παρέας… ακροδεξιών. Όλα αυτά με φόντο έναν μεγάλο έρωτα που γεννιέται στη Λέσβο, ανάμεσα στον Στρατή και τη Ραζάν, ενός πλούσιου Μυτιληνιού, γόνου ποτοποιίας ούζου και μιας Σύριας προσφύγισσας που ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του σεναριογράφου Γιώργου Κυρίτση και με τις οδηγίες του σκηνοθέτη Σταύρου Ποταμάρη.

Δείτε τι μας είπε ο Στράτος Κανιαμός:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΘΕΑΤΡΟ

Μια ζωή «Οδυσσεβάχ» και… «Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο»!

Ένα μεγάλο χειροκρότημα για όλο το θίασο της ΠασπARTού από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ

Ο Γιώργος Αρμένης σε παράσταση στη Λέσβο

«Χόρεψέ με πατέρα» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ο μαθητικός φακός ανέδειξε τα νησιά

Διαγωνισμό φωτογραφίας έκανε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης με 117 συμμετοχές
ΘΕΑΤΡΟ

Συμβολική προσφορά στον Φάρο του Πολιτισμού μας

Aπό θεατρικές ομάδες της Μυτιλήνης για το εγκαταλελειμμένο Αναγνωστήριο Αγιάσου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πρόγραμμα σεμιναρίων και master classes

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης
ΘΕΑΤΡΟ

Ο Μικρός Πρίγκιπας από το Αναγνωστήριο της Αγιάσου

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 130 χρόνια από την ίδρυση του
ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία για παιδιά με θέμα το σώμα

Γράφει η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΑΦΙΩΤΗ*
ΒΙΒΛΙΟ

Το μυθιστόρημα του Δημήτρη Χατζηχαραλάμπους παρουσιάζεται

«Φόνος στο Υπόγειο της Βουλής» το νέο του βιβλίο- Εκδήλωση το Σάββατο 27 Απριλίου
ΘΕΑΤΡΟ

«Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου

Από τη Θεατρική Ομάδα πασπARTού Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΘΕΑΤΡΟ

O ΦΟΜ ανεβάζει τις «Στιγμές»

Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης 20, 21 και 22 Απριλίου