× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέο τεχνικό πολυκατάστημα ΚAS GROUP‑Σωτηράκης στο κτίριο Εισαντέξ στην Παγανή

Μεγάλη προσφορά για όλο τον Οκτώβριο όλα τα χρώματα στην τιμή του λευκού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/10/2019

Νέο τεχνικό πολυκατάστημα ΚAS GROUP‑Σωτηράκης στο κτίριο Εισαντέξ στην Παγανή

Σημειώστε το όνομα. Και η δουλειά σας θα γίνει. Το τεχνικό πολυκατάστημα ΚAS GROUP-Σωτηράκης τώρα ήρθε κοντά μας. Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 όπου πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του λειτουργεί στο κτίριο Εισαντέξ στην Παγανή. Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα και ποικιλία σε είδη θέρμανσης, χρώματα, μονωτικά, θερμοπροσώψεις, γεωργικά εργαλεία, εργαλεία για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη, βιοκαύσιμα. Τα αδέλφια Κώστας και Κυριάκος Σωτηράκης με την πολυετή τους πείρα εγγυούνται το αποτέλεσμα όποια και αν είναι η επιλογή σας.
Μεγάλες προσφορές και πολλές εκπλήξεις.

Ανάμεσα σε αυτά που διαθέτει το κατάστημα KAS GROUP-Σωτηράκης ξεχωρίζει η βιομάζα  κουκουτσιού ελιάς με την ειδική διαδικασία ”καθαρισμού του κουκουτσιού” χωρίς να μένει κανένα υπόλειμμα από σώμα ελιάς. Είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη μορφή βιομάζας με την μεγαλύτερη θερμογόνο απόδοση μέχρι και 5.100 kcal/kg.Η εταιρεία διαθέτει μεγάλες ποσότητες βιομάζας κουκουτσιού.Από περιβαλλοντική άποψη δεν περιέχει τοξικές ενώσεις ή βαρέα μέταλλα. και η τέφρα είναι της τάξης του 3-4%.Επιτρέπετε η χρήση του σε όλα τα αστικά κέντρα.Δεν καπνίζει – Δεν μυρίζει .Η συσκευασία του είναι χύμα σε Big Bags ή σακί των 20 κιλών .Η ΚAS GROUP-Σωτηράκης εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων και εξασφαλίζει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.Μπορεί να αντικαταστήσει το pellet ακόμα και στις σόμπες. Γίνεται αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ