× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το «ΤΟΛΜΑΜΕ» στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Επίσκεψη ενημέρωσης της παράταξης στην υπηρεσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/10/2019

Το «ΤΟΛΜΑΜΕ» στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Συνεχίζονται οι επισκέψεις ενημέρωσης της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτης Χριστόφας, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παντελή Βερρή και τους υποψήφιους συμβούλους και μέλη των ομάδων εργασίας της παράταξης Νίκο Σπανό και Νίκο Μουτάφη, επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας στη Μυτιλήνη.

Στη συνάντηση με τη Διευθύντρια και προσωπικό της υπηρεσίας, έγινε συζήτηση για την ωριμότητα μελετών και τις απαιτούμενες διαδικασίες για μια σειρά έργων οδοποιίας (μεταξύ άλλων για τον οδικό άξονα Καλλονής - Πέτρας, για τη βελτίωση της επαρχιακής οδού Αμπελικού-Σταυρού, για την επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Λουτρών - Κουντουρουδιάς, για την παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου, τον δρόμο Πλωμαρίου - Μελίντας, τον δρόμο Αγιάσος - Μεγαλοχώρι και για την νότια παράκαμψη Μυτιλήνης), για την διαχείριση του υδάτινου δυναμικού (πχ ολοκλήρωση έργου και αποκατάσταση βλαβών στη λιμνοδεξαμενή Σεδούντα) και για τα έργα αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, που αφορούν τα ιαματικά λουτρά της Θερμής, ως προς τις κτιριακές υποδομές.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη συζητηθεί το σημαντικό θέμα της έλλειψης προσωπικού, τη στιγμή που το έργο που έχει υπό την αρμοδιότητά της η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι πραγματικά μεγάλο. Γι’ αυτόν τον λόγο, πέρα από τις επισκέψεις και στις υπόλοιπες υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα και δεύτερη επίσκεψη στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, για να καλυφθούν επιπλέον θέματα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει η Παναγιά Κρυφτή στο Παλαιοχώρι

Την Δευτέρα 13 Μαΐου με ολοήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 8 το πρωί έως αργά το βράδυ, από τον πολιτιστικό σύλλογο «Παναγιά Κρυφτή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με την ψήφο μας στις 9 Ιουνίου λέμε όχι στις ακροδεξιές δυνάμεις»

Ανακοίνωση του κόμματος «Κόσμος» για την ημέρα της Ευρώπης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Τα βρόντηξε» ο Γιώργος Αυγουστίδης από την Αναπτυξιακή του δήμου Μυτιλήνης

Παραίτηση με αιχμές από τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δεν επιστρέφουν στην εργασία τους οι συμβασιούχοι covid της Μυτιλήνης

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά τους για προσωρινή παραμονή στις θέσεις τους έως ότου γίνει η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Μακάβριο εύρημα

Εντοπίστηκε σωρός άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη ακτή της Σκάλας Συκαμιάς
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης