× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στον αρχαιολογικό χώρο της Θερμής

Μουσική εκδήλωση την Παρασκευή 12 Αυγούστου με την Βασιλική Παπαγεωργίου και το συγκρότημα POLIS Ensemble

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/8/2022

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στον αρχαιολογικό χώρο της Θερμής

Η πανσέληνος για τον Αύγουστο του 2022 αναμένεται να λάβει χώρα μέσα σε λίγες μόλις μέρες, συγκεκριμένα θα την απολαύσουμε το βράδυ της 12ης του Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συναυλίες, θεατρικές και χοροθεατρικές παραστάσεις, ποιητικές βραδιές, προβολές, αστροπαρατήρηση και ξεναγήσεις είναι μερικές από τις εκδηλώσεις της αυγουστιάτικης πανσελήνου που διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για ακόμη μία χρονιά, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία.

Για την Λέσβο η Εφορεία Αρχαιοτήτων διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τον τίτλο «Μικρασία Χαίρε» στον Αρχαιολογικό Χώρο της Θερμής την Παρασκευή 12 Αυγούστου με ώρα έναρξης τις 9 το βράδυ.Στη συναυλία θα συμμετέχει η Βασιλική Παπαγεωργίου και το συγκρότημα POLIS Ensemble.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Παράλληλα την ίδια μέρα από τις 9 έως τις 11 το βράδυ θα είναι ανοιχτός με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ο Αρχαιολογικός Χώρος Ιερού Μέσων στην Αγία Παρασκευή.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ