× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έρχεται η πρώτη Λευκή Νύχτα στην αγορά της Μυτιλήνης

Την Τρίτη 9 Αυγούστου από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις, ζωντανή μουσική με τους ΕΦΑΠΑΞ, 4 Dj σε διαφορετικά σημεία, εδέσματα και ποτά από την Ασπίδα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/8/2022

Έρχεται η πρώτη Λευκή Νύχτα στην αγορά της Μυτιλήνης
' χρόνος ανάγνωσης

Η πρώτη οργανωμένη λευκή νύχτα στην αγορά της Μυτιλήνης έρχεται την Τρίτη 9 Αυγούστου με πολλές εκπλήξεις, μουσικά δρώμενα, προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα της Ερμού και της Καβέτσου.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Μουτζούρης, η προσπάθεια για τη διοργάνωση έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές εβδομάδες, με συνδιοργανωτές το Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και καφέ «Ασπίδα» και το Επιμελητήριο Λέσβου με υποστηρικτή το Δήμο Μυτιλήνης και την αντιδημαρχία Πολιτισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στόχος μας είναι σημειώνει ο κος Μουτζούρης, η βραδιά αυτή να μείνει αξέχαστη στους καταναλωτές όχι μόνο της πόλη, αλλά ολόκληρης της Λέσβου, τους οποίους καλούμε για να ζήσουμε μια όμορφη εμπειρία στην καρδιά του καλοκαιριού».

Τα καταστήματα  εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά το πρωί ενώ το απόγευμα θα ανοίξουν  στις 6 και θα παραμείνουν έως τις 11 το βράδυ στη διάθεση των καταναλωτών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα είναι μια τεράστια γιορτή, αναφέρει ο Γιάννης Μουτζούρης, ένα πάρτι στην αγορά μας, το οποίο όλοι μας έχουμε ανάγκη, μετά το δύσκολο χειμώνα που περάσαμε και μετά τις φωτιές στη Βρίσα και τα Βατερά που έριξαν τη ψυχολογία μας και σκόρπισαν θλίψη σε όλο το νησί». 

Στο πλαίσιο της λευκής νύχτας 4 dj σε διαφορετικά σημεία της αγοράς, (αρχή Ερμού, Φλοκάκι, Μουσικό Καφενείο και Πηγαδάκι), θα παίζουν μουσική ενώ η βραδιά θα κορυφωθεί με το  συγκρότημα ΕΦΑΠΑΞ και τη συναυλία στο κέντρο της αγοράς. Παράλληλα θα γίνει συμβολικό τρέξιμο μέσα από όλη τη  αγορά από τους δραστήριους Lesvos runners ενώ θα εμφανιστεί και το χορευτικό τμήμα του Αρίωνα.  

Τα καταστήματα εστίασης και ο Σύλλογος Ασπίδα ως συνδιοργανωτές θα τοποθετήσουν σταντ με ποτό, μεζέδες και διάφορα εδέσματα που θα προσφέρονται στους περαστικούς και τους επισκέπτες της αγοράς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όλα τα καταστήματα της αγοράς, σημειώνει ο Γιάννης Μουτζούρης εκείνη την ημέρα θα έχουν εκπτώσεις και μεγάλες προσφορές τις οποίες όλοι οι καταναλωτές πρέπει να αξιοποιήσουν σε συνδιασμό με μια ωραία βόλτα στην αγορά. 

Οι  συνάδελφοι όταν ενημερώθηκαν για τη δράση μας, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και προθυμία να συμμετέχουν. Είναι η πρώτη μας επίσημη προσπάθεια και καλούμε όλο τον κόσμο να μας στηρίξει, να έρθει στην αγορά εκείνη την ημέρα και να διασκεδάσει μαζί μας κάνοντας οικονομικές και συμφέρουσες αγορές». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λευκή Νύχτα  είναι ένας δημοφιλής καταξιωμένος θεσμός κυρίως στα καταστήματα νησιωτικών τουριστικών περιοχών, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Σάμου όπου η λευκή νύχτα διαρκεί έως τις πρώτες πρωινές ώρες με τεράστια συμμετοχή ξένων επισκεπτών και ντόπιων καταναλωτών του νησιού. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ευλογιά των προβάτων

Η εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την ευλογιά των προβάτων
ΑΓΡΟΤΕΣ

Περισσότεροι ψηφιακοί έλεγχοι στα αγροκτήματα

Εννέα αλλαγές αποφάσισε η Κομισιόν στον τρόπο εφαρμογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
Περισσότεροι ψηφιακοί έλεγχοι στα αγροκτήματα
ΑΓΡΟΤΕΣ

Συνάντηση με Πιτσιλή ζητά η ΕΘΕΑΣ για το ΟΣΔΕ

Η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΟΠΕΚΕΠΕ υπό την ΑΑΔΕ ώστε να εξυπηρετούνται οι αγρότες είναι το ζήτημα που απασχολεί τις συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας
Συνάντηση με Πιτσιλή ζητά η ΕΘΕΑΣ για το ΟΣΔΕ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πάνω από 9.400 έλεγχοι στα νησιά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Ψηφιακά εργαλεία και στοχευμένες διασταυρώσεις στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής σε Βόρειο - Νότιο Αιγαίο και Ιόνια Νησιά
Πάνω από 9.400 έλεγχοι στα νησιά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
ΧΩΡΙΑ

172 νέα προϊόντα στη Λέσβο με την στήριξη του Leader

Ο γενικός διευθυντής της ΕΤΑΛ Α.Ε. Τάσος Περιμένης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 99 fm ΣΤΟΝΗΣΙ για τα προγράμματα Leader και το πως αξιοποιούνται για την στήριξη της κοινωνικής και οικονομικής ζωή των χωριών του νησιού
172 νέα προϊόντα στη Λέσβο με την στήριξη του Leader
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει
ΑΓΟΡΑ

Μεγάλες εκπτώσεις στο Εκπτωτικό Market στην Παγανή έως 7 Φεβρουαρίου

Πλούσιες προσφορές σε τρόφιμα και είδη καθημερινής χρήσης με έμφαση στη σταθερά χαμηλή τιμή
Μεγάλες εκπτώσεις στο Εκπτωτικό Market στην Παγανή έως 7 Φεβρουαρίου
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ολοταχώς για 13 ώρες εργασίας από 16 Φεβρουαρίου

Δείτε όλες τις αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος στις εργασιακές σχέσεις
Ολοταχώς για 13 ώρες εργασίας από 16 Φεβρουαρίου
ΜΟΥΣΙΚΗ

«Μουσικός Φεβρουάριος» στις Οινούσσες με τους Morning Glory

Συναυλία με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο
«Μουσικός Φεβρουάριος» στις Οινούσσες με τους Morning Glory
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνάντηση για την επιχειρηματικότητα στον Αγιο Ευστράτιο

Ενημέρωση για χρηματοδοτικά εργαλεία και προβλήματα των επαγγελματιών την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026
Συνάντηση για την επιχειρηματικότητα στον Αγιο Ευστράτιο
ΕΛΛΑΔΑ

Υπερφορολόγηση της εργασίας στην Ελλάδα

Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών διαπιστώνει αυτό που οι εργαζόμενοι στη χώρα βιώνουν από την εφαρμογή των μνημονίων ως σήμερα
Υπερφορολόγηση της εργασίας στην Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ως τις 30 Ιανουαρίου

Θα καταβληθούν 2,47 δις ευρώ σε 4,31 εκατομμύρια δικαιούχους
Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ως τις 30 Ιανουαρίου