× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

150.000 ευρώ στο δήμο Δυτικής Λέσβου

Νέα χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/7/2022

150.000 ευρώ στο δήμο Δυτικής Λέσβου

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής, στον άξονα της τοπικής ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατανέμεται συνολικό ποσό ύψους 28.230.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», σε όλους τους Δήμους της Χώρας με μόνιμο πληθυσμό έως 50.000 κατοίκους, για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων χρηματοδοτήσεων, συνολικού ύψους περίπου 147 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος.

Να σημειωθεί ότι στους χρηματοδοτούμενους Δήμους περιλαμβάνονται και οι επτά νεοσύστατοι Δήμοι,όπως ο δήμος Δυτικής Λέσβου και για τους οποίους η υπουργική απόφαση προβλέπει συγκεκριμένα επιχορήγηση με το ανώτερο ποσό (πλαφόν), ύψους 150.000 ευρώ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ