× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τέλος εποχής για τα καταστήματα ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ

Αλλάζουν ιδιοκτήτη τα ιστορικά καταστήματα παιχνιδιών και εποχικών ειδών της πόλης μας. Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση στην εταιρεία των αδελφών Δουκάρέλλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/7/2022

Τέλος εποχής για τα καταστήματα ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ
' χρόνος ανάγνωσης

Αλλάζουν ιδιοκτήτη τα ιστορικά καταστήματα παιχνιδιών και εποχικών ειδών «Μολυβιάτη» τα οποία για πολλές δεκαετίες αποτέλεσαν το αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων στολίζοντας όλες τις όμορφες περιστάσεις της ζωής μας, με δώρα παιχνίδια και διακοσμητικά είδη.

Πλέον τα καταστήματα «Μολυβιάτη» περνούν στους αδελφούς Δουκαρέλλη γνωστή επιχείρηση της Μυτιλήνης με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο και κατάστημα στο κέντρο της αγοράς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Βαγγέλης Μολυβιάτης, δεν κρύβει τη συγκίνησή του, αφού όπως λέει κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ζωής για τον ίδιο και για την οικογένειά του. 

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια εισασταν κοντά μας και μας στηρίξατε. Ένας μεγάλος και πολύ όμορφος επαγγελματικός κύκλος έκλεισε χτες. Τα καταστήματα παιχνιδιών ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ σταμάτησαν την λειτουργία τους για λίγες μέρες και θα είναι ξανά κοντά σας υπό νέα Διεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα συναισθήματα μας ανάμεικτα Για 40 χρόνια είχαμε δημιουργήσει δεσμούς κυρίως φιλικούς με τους περισσότερους από εσάς, και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα για μας. Είδαμε παιδάκια που έγιναν γονείς και έφεραν κι αυτοί τα δικά τους παιδιά μέσα στα καταστήματα μας. Τα χαμόγελα ικανοποίησης από την απόκτηση του αγαπημένου παιχνιδιού ήταν η καλύτερη πληρωμή για μας Θέλαμε λοιπόν τώρα που θα φεύγαμε εμείς τα καταστήματά μας να περάσουν σε σίγουρα και αξιόπιστα χέρια, και νομίζουμε ότι βρήκαμε μια από τις καλύτερες επιλογές.

Οι αδερφοί Δουκαρελλη θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες Είναι χρονια στην αγορά, με εξαιρετικά δείγματα ποιοτικής δουλειάς. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάνε τέλεια και ότι θα τους στηρίξετε Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, να ζητήσουμε συγνώμη από όλους αυτούς που δυσσαρεστήσαμε (ελπίζω να μην ήταν πάρα πολλοί) αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν είχαμε ποτέ κακή προθεση». 

Μιλώντας στο «Ν» ο νέος ιδιοκτήτης των καταστηματων Μολυβιάτης, Παναγιώτης Δουκαρέλλης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν για λίγες μέρες κλειστά έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταβίβασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι συζητήσεις με το Βαγγέλη Μολυβιάτη ξεκίνησαν από το Πάσχα και πριν μερικές ημέρες δώσαμε τα χέρια ενώ χθες μπήκαν οι υπογραφές και ξεκίνησε η διαδικασία μεταβίβασης.

Τα συναισθήματα γενικά είναι ανάμεικτα σε όλη αυτή την ιστορία, ωστόσο εμείς κρατάμε τις θετικές σκέψεις που είναι ότι μία ιστορική επιχείρηση εποχικών ειδών και παιχνιδιών, θα συνεχίσει να λειτουργεί και ότι διαχειριστής της θα είναι μια άλλη εταιρεία από ανθρώπους της τοπικής αγοράς που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Θα γίνουν φυσικά εργασίες ανακαίνισης και νέες συνεργασίες στο χώρο των παιχνιδιών και των εποχικών ειδών. Κάποιοι από τους εργαζόμενους επέλεξαν να εργαστούν στη νέα επιχείρηση, κάποιοι άλλοι θα παραμείνουν στις δραστηριότητες του Βαγγέλη Μολυβιάτη ενώ ορισμένοι φεύγουν έχοντας πάρει τη σχετική αποζημίωση. 

Σε κάθε περίπτωση το αγαπημένο κατάστημα μικρών και μεγάλων σύντομα θα είναι και πάλι διαθέσιμο με μεγάλη ποικιλία προϊόντων». 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παιδί και Όρια στο επίκεντρο ομιλίας στα Μιστεγνά

Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Μιστεγνών διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στις 31 Μαρτίου 2026 με ομιλήτρια την Κοινωνική Λειτουργό Ειρήνη Παπαδοπούλου για τη σημασία των ορίων στην ανάπτυξη των παιδιών
Παιδί και Όρια στο επίκεντρο ομιλίας στα Μιστεγνά
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αστυνομικό μπλόκο στους αγρότες

Απαγόρευσαν στους διαδηλωτές αγρότες να μπουν στην Agrotica
Αστυνομικό μπλόκο στους αγρότες
ΑΓΡΟΤΕΣ

Τέλος Ιουνίου οι επιδοτήσεις των μικρών νησιών του Αιγαίου

Η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα πληρωμών για το Β τρίμηνο 2026, με τις νησιωτικές ενισχύσεις να μετατίθενται στην τελευταία δυνατή ημερομηνία
Τέλος Ιουνίου οι επιδοτήσεις των μικρών νησιών του Αιγαίου
ΑΓΡΟΤΕΣ

Έγγραφο με πρωτόκολλο διαψεύδει τους ισχυρισμούς Βορίδη

Τι απαντά ο Κώστας Τσιάρας στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη περί μη γνώσης του εγγράφου που είχε σταλεί στο ΥΠΑΑΤ
Έγγραφο με πρωτόκολλο διαψεύδει τους ισχυρισμούς Βορίδη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κρατά ρυθμό το αεροδρόμιο Μυτιλήνης στο ξεκίνημα του 2026

Σταθερή αλλά συγκρατημένη άνοδος στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης τον Φεβρουάριο του 2026, 50.077 επιβάτες στο πρώτο δίμηνο
Κρατά ρυθμό το αεροδρόμιο Μυτιλήνης στο ξεκίνημα του 2026
ΑΓΡΟΤΕΣ

Βιωματική δράση για τον Λεσβιακό Ελαιώνα στη Λουτρόπολη Θερμής

Η 3η ενημερωτική εκδήλωση του προγράμματος GOV4ALL από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΜΥΤΙΛΗΝΗ Α.Ε. έφερε 5 σχολεία σε επαφή με τη βιολογική καλλιέργεια, τη γευσιγνωσία ελαιολάδου και τις πρακτικές φροντίδας του εδάφους
Βιωματική δράση για τον Λεσβιακό Ελαιώνα στη Λουτρόπολη Θερμής
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΤΖΕΝΤΑ

Η ανοιξιάτικη «Πλατεία» στρέφει το βλέμμα στις γυναίκες της Λέσβου

Το free press περιοδικό της ΚΟΙΝΣΕΠ «Ενημέρωση» κυκλοφορεί σε όλη τη Λέσβο και ανεβαίνει στο «Ν»
Η ανοιξιάτικη «Πλατεία» στρέφει το βλέμμα στις γυναίκες της Λέσβου
ΑΓΡΟΤΕΣ

Μετρούν ζημιές και φραγκοδίφραγκα οι αγρότες

Το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται στοιχεία της Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ζημιές στο 20% των εκμεταλλεύσεων και συρρίκνωση της αγροτικής απασχόλησης ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
Μετρούν ζημιές και φραγκοδίφραγκα οι αγρότες
ΑΓΡΟΤΕΣ

Μικρή ανάκαμψη της Ελληνικής παραγωγής κρασιού

Τα στοιχεία της ΚΕΟΣΟΕ δείχνουν παραγωγή κάτω από τον μέσο όρο 5ετίας και 40% χαμηλότερη σε σχέση με το 1990 ενώ συνεχίζεται η άνοδος των εισαγωγών και η πίεση στα οινοποιεία
Μικρή ανάκαμψη της Ελληνικής παραγωγής κρασιού
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδρά η Ελληνική Ένωση Καφέ στην επιβολή πλαφόν κέρδους

Ο πρόεδρος Τάσος Γιάγκογλου προειδοποιεί για ασφυξία στις επιχειρήσεις καφέ και ζητά επανεξέταση του μέτρου από την κυβέρνηση
Αντιδρά η Ελληνική Ένωση Καφέ στην επιβολή πλαφόν κέρδους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μένει μέχρι να φύγει το Super Star

Μικρή παράταση της δρομολόγησης του στην γραμμή
Μένει μέχρι να φύγει το Super Star
ΑΓΡΟΤΕΣ

Σχέδια Βελτίωσης: Χρηματοδότηση ως 70% για τους αγρότες του Αιγαίου

Σε δημόσια διαβούλευση το νέο πλαίσιο με συνολική δημόσια δαπάνη 262,6 εκατ. ευρώ και στόχο επενδύσεις σε ανταγωνιστικότητα, νερό, ενέργεια και κυκλική οικονομία.
Σχέδια Βελτίωσης: Χρηματοδότηση ως 70% για τους αγρότες του Αιγαίου