× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Final four με μποφόρ για το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Έπειτα από ταλαιπωρία μεσοπέλαγα, εν μέσω ισχυρών βόρειων ανέμων η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε στον Πειραιά

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 19/5/2022

Final four με μποφόρ για το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

Με μποφόρ και έναν επιθετικό αέρα στα… πανιά τους ταξίδεψαν το βράδυ της Τετάρτης οι μαθητές ποδοσφαιριστές του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Μυτιλήνης για το πανελλαδικό σχολικό πρωτάθλημα του υπουργείου Παιδείας, καταφέρνοντας ωστόσο να φτάσουν περί τις 10 σήμερα στον Πειραιά, αντί δύο ωρών νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τη θάλασσα να τους ταρακουνά όπως εξήγησε ο καθηγητής- προπονητής που τους συνοδεύει, Δημήτρης Πολυζώνης που μίλησε εκτάκτως για την «περιπέτεια» που έζησε με τους μαθητές του στο πλοίο «Διαγόρας» στον Στρατή Μπαλάσκα και στην «ώρα του Πολίτη» στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm: «Είχαμε ένα πολύ άσχημο ταξίδι. Στο Αιγαίο επικρατούσαν άνεμοι της τάξης των 10- 11 μποφόρ. Με ευθύνη του καπετάνιου έφυγε το πλοίο από τη Χίο και γύρω στις 6 το πρωί μας ενημέρωσαν ότι το πλοίο πρέπει να αλλάξει πορεία για να διασώσει μεσοπέλαγα ακυβέρνητο ιστιοπλοϊκό, από το οποίο διεσώθησαν οι 400- 500 επιβάτες του από άλλα ρυμουλκά και πλοία».

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο να φύγουν οι αθλητές τόσο κουρασμένοι για αγώνα» εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι στις 13 Μαΐου η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης έχασε από το 2ο ΕΠΑΛ Μεγάρων με σκορ 3-1. Παρ' όλα αυτά όμως προκρίθηκε στις τέσσερις καλύτερες σχολικές ομάδες πανελλαδικά και θα συμμετάσχει στο final four!

Έτσι, το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης πέρασε στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και σήμερα, Πέμπτη στις 9.45 το πρωί  επρόκειτο να αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νίκαιας το 8ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης που είναι και ο πιο ισχυρός αντίπαλος από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός επρόκειτο να γίνει στις 11:45 ανάμεσα στο 2ο ΕΠΑΛ Μεγάρων και το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας.

Οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» παίκτες του μαθηματικού- προπονητή τους, Δημήτρη Πολυζώνη έχουν αποδείξει ότι μπορούν να λυγίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο και είναι αποφασισμένοι για άλλη μια φορά να βγουν νικητές από το γήπεδο, εξασφαλίζοντας μια θέση στον τελικό που θα γίνει την Παρασκευή 20/5 στο ίδιο γήπεδο στις 11:30, ενώ ο μικρός τελικός θα γίνει δύο ώρες νωρίτερα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση