× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τούρκοι «χαρλεάδες» έφτασαν στη Μυτιλήνη!

Για ένα τριήμερο διακοπών, αλλά και ασφάλειας

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 12/7/2019

Τούρκοι «χαρλεάδες» έφτασαν στη Μυτιλήνη!

Πάνω από 70 «χαρλεάδες» από όλη την Τουρκία με συνοδούς και φίλους έφτασαν πριν από λίγο στο λιμάνι της Μυτιλήνης από το Αϊβαλί για ένα αξέχαστο τριήμερο διακοπών στο νησί μας, απολαμβάνοντας όλες τις τρέχουσες εκδηλώσεις του λεσβιακού καλοκαιριού και φυσικά το Ouzo Fest!

Πριν από τη φιλόξενη υποδοχή που προετοίμασαν, ο πρόεδρος του Club Χίου, Chopper Riders, Βαγγέλης Τρύπατζης με καταγωγή από τη Λέσβο, αλλά και ο πρόεδρος της Παλλεσβιακής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών, Χρυσοβαλάντης Σεμεριάδης ήρθαν στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Ν» στους 99 στα fm, επισημαίνοντας τις δυσκολίες, αλλά και το κέρδος που έχουν τέτοιου είδους διοργανώσεις για τη Λέσβο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με τη συνέντευξη που παραχώρησαν στο «Ν».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαμονή στον Μόλυβο, ξενάγηση στο Μουσείο Ούζου στο εργοστάσιο Βαρβαγιάννη στο Πλωμάρι, μπάνιο στο Τάρτι, εκδρομή στην Ερεσό και μπάνιο στη Σκάλα, ζωντανή λαϊκή μουσική και άλλες εκπλήξεις.

«Είναι η τρίτη φορά που έχουμε μαζική άφιξη για τρίτη συνεχή χρονιά Τούρκων μοτοσυκλετιστών» επισημαίνει ο Χ. Σεμεριάδης. «Η Λέσβος ενδείκνυται για διακοπές μοτοσυκλετιστών γιατί είναι από τα μεγαλύτερα νησιά στην Ελλάδα και άρα είναι ελκυστική για τις μεγάλες διαδρομές» εξηγεί ο Β. Τρύπατζης.

Η μηχανή Harley «ευδοκιμεί» στην αγορά των πλούσιων Τούρκων. «Όποιος έχει Harley στην Τουρκία είναι οικονομικά εύρωστος» λέει ο κ. Τρύπατζης, «ο πιο φτωχός έχει πισίνα και υπηρέτη» λέει χαριτολογώντας επισημαίνοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι σημερινοί επισκέπτες θα αφήσουν χρήματα στην τοπική αγορά.

Επεσήμαναν από την άλλη ότι δεν τρέχουν στους δρόμους και ότι οδηγούν με ασφάλεια. Δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την τοπική αυτοδιοίκηση που δεν στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται με ιδιωτική πρωτοβουλία να διοργανώνουν τόσο μεγάλες εκδηλώσεις.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ