× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σε Πάμφιλα, Πηγή και Νέες Κυδωνίες ο Βαλσαμίδης

Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/7/2019

Σε Πάμφιλα, Πηγή και Νέες Κυδωνίες ο Βαλσαμίδης

Σε χωριά του Δήμου Μυτιλήνης βρέθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέσβου  Θεόδωρος Βαλσαμίδης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Βαλσαμίδης συναντήθηκε με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κατοίκους, επαγγελματίες και αγρότες της περιοχής και συζήτησε θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Η αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στα νησιά μας είναι επιβεβλημένη διαφορετικά η Λεσβιακή ύπαιθρος θα οδηγηθεί στην ερημοποίηση, τόνισε ο κ. Βαλσαμίδης. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτουν τα νησιά μας θα πρέπει να αποκτήσουν πλέον και την τιμή που τους αξίζει και αυτό μπορεί και πρέπει να γίνει με στοχευμένες πολιτικές από τη νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. Ο κ. Βαλσαμίδης διοργανώνει συνάντηση – συζήτηση στον Πολιχνίτο (Καφετέρια Τουλίπα) με θέμα την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Πολιχνίτου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ