× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Καλό Λιμάνι ‑ Αρχαία Αντισσα: Ένα έργο που άργησε πολύ!

Μετά από 6 μήνες κωλυσιεργίας της Περιφέρειας «στα σκαριά» η προγραμματική σύμβαση με τον δήμο Δυτικής Λέσβου

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 6/5/2022

Καλό Λιμάνι ‑ Αρχαία Αντισσα: Ένα έργο που άργησε πολύ!

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης Καλό Λιμάνι - Αρχαία Άντισσα καθώς η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθυστέρησε εδώ και έξι μήνες την υπογραφή της σύμβασης με τον δήμο Δυτικής Λέσβου προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο δήμος Δυτικής Λέσβου αν και έχει αποστείλει στην Περιφέρεια εδώ και 6 μήνες την μελέτη για τον δρόμο που θα συνδέει το Καλό λιμάνι μέχρι το χώρο της ανασκαφής στην Αρχαία Άντισσα ωστόσο η Περιφέρεια μέχρι σήμερα δεν έχει αποσταλεί στο δήμο την προγραμματική σύμβαση αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το μπάχαλο που επικρατεί στην περιφερειακή αρχή του Κώστα Μουτζούρη.

Χρειάστηκαν οι διαμαρτυρίες κατοίκων και φορέων προκειμένου να δεήσει η Περιφέρεια να προχωρήσει στην σύνταξη της προγραμματικής σύμβασης.Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποσταλεί στο δήμο Δυτικής Λέσβου για έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο η συγκεκριμένη σύμβαση.Να σημειωθεί ότι η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα αυξήσει και την επισκεψιμότητα στον αρχαιολογικό χώρο της ανασκαφής στην καστροπολιτεία των Αγίων Θεοδώρων. Το έργο «Καλό Λιμάνι-Αρχαία Άντισσα» είναι μήκους 5,1 χλμ. με συνολικό προϋπολογισμό 1.961.601,81 ευρώ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ