× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δυνατό πολιτιστικό καλοκαίρι στη Δυτική Λέσβο

Πορτοκάλογλου, Gadjo Dilo, δράσεις γαστρονομίας,τοπικά συγκροτήματα,εκθέσεις και αφιερώματα

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 30/4/2022

Δυνατό πολιτιστικό καλοκαίρι στη Δυτική Λέσβο

Ανεβαίνουν οι πολιτιστικοί και τουριστικοί ρυθμοί στη δυτική Λέσβο καθώς ο δήμος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ζαχαρούλα Ιωακείμ σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Αφροδίτη Βατή σχεδίασαν για το καλοκαίρι του 2022 ένα αξιόλογο πρόγραμμα με εκδηλώσεις οι οποίες καλύπτουν μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων από λαϊκά γλέντια, δράσεις γαστρονομίας, μουσικές εκδηλώσεις,εκθέσεις φωτογραφίας και συναυλίες μέχρι δράσεις για την τόνωση της επισκεψιμότητας του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στο πλήθος των εκδηλώσεων ξεχωρίζουν η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στις 29 Ιουνίου 2022 στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Καλλονής καθώς και η συναυλία του συγκροτήματος Gadjo Dilo στις 23 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Πέτρας.

Επίσης ο δήμος θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Lesvos Food Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου σε Μόλυβο,Πέτρα,Σκάλα Καλλονής,Σκάλα Ερεσού και Πολιχνίτο αλλά και στο International Guitar Festival ARION όπως και στη Διεθνή Έκθεση Κεραμικής που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μανταμάδο.

Ξεχωριστή παρουσία στο πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου Δυτικής Λέσβου έχουν τα τοπικά συγκροτήματα όπως αυτό του Μάνου Σιμιτζή.Παράλληλα έχει προβλεφθεί και η διοργάνωση εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στον Γαβαθά και στην Καλλονή.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ