× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ιστορικός περίπατος στη Μυτιλήνη για την 25η Μαρτίου

Από την ομάδα ξεναγών KOIN.Σ.ΕΠ. «Παρέα στη Λέσβo»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/3/2022

Ιστορικός περίπατος στη Μυτιλήνη για την 25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου είναι μια μέρα με πολλαπλούς συμβολισμούς.Η χαρμόσυνη είδηση της ενανθρωπήσεως του Θεού, το μήνυμα της επανάστασης για την ελευθερία του γένους, το ξύπνημα της φύσης μετά από τον λήθαργο του χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Κυριακή στις 27 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, η Παρέα@Λέσβος σας περιμένει στην ξενάγηση που οργανώνει, στο Βυζαντινό Μουσείο Μυτιλήνης και στον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας του Αγ. Θεράποντα, να γνωρίσουμε κάποιους απ' τους κρυμμένους θησαυρούς μας και να ζωντανέψουμε γεγονότα και πρόσωπα που πέρασαν και τίμησαν τον τόπο μας.

  • Σημείο συνάντησης: Βυζαντινό Μουσείο Μυτιλήνης στην πλατεία Αγ. Θεράποντος.
  • Διάρκεια ξενάγησης περίπου δύο ώρες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6988704107.Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ.Τιμή εισόδου στο Μουσείο: 2 ευρώ.Λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό του COVID 19, για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ