× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συμμετέχει στο συλλαλητήριο για τη Βάστρια

Με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που λήφθηκε στη συνεδρίαση του οργάνου το απόγευμα της Δευτέρας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/2/2022

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συμμετέχει στο συλλαλητήριο για τη Βάστρια

Απόφαση συμμετοχής στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ενάντια στη δημιουργία νέας δομής στη Βάστρια αλλά και για το κλείσιμο του Καρά Τεπέ έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο της δυτικής Λέσβου.
Συγκεκριμένα μετά από πρόταση της δημοτικής αρχής του Ταξιάρχη Βέρρου που υπερψηφίστηκε από το σύνολο των παρατάξεων ο δήμος Δυτικής Λέσβου θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Σαπφούς.Οι υπηρεσίες του Δήμου θα είναι ανοιχτές ωστόσο θα υπάρχει διευκόλυνση στους υπαλλήλους που θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο προκειμένου να αποχωρήσουν στις 11 από την εργασία τους με το δεδομένο ότι η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει στάση εργασίας με έναρξη στις 12 το μεσημέρι.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ