× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επίσκεψη Μουτζούρη στην Πέτρα

Σύσκεψη με φορείς της περιοχής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/1/2022

Επίσκεψη Μουτζούρη στην Πέτρα

Στην Πέτρα βρέθηκε την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου  ο Περιφερειάρχης Κώστας  Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό γραμματέα Απόστολο Αλατζά και συνεργάτες του.Ο κ.Μουτζούρης συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημαρχείο στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής στα οποία έχει αρμοδιότητα η Περιφέρεια να παρέμβει. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πέτρας Κώστας Πάππος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ελένη Μόλβαλη, Δημήτρης Βελούτσος, ο πρόεδρος της Πέτρας Χάρης Παλαιοπάνης και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου. 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για μας ως Περιφερειακή Αρχή και για μένα προσωπικά, το μεγάλο έργο που αφορά την ευρύτερη περιοχή είναι ο δρόμος από την διασταύρωση Αγ. Παρασκευής μέχρι την Πέτρα. Αυτό έχουμε θέσει ως στόχο και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να το προχωρήσουμε, παρά τα εμπόδια. Συζητήσαμε και για μικρότερα έργα που μας τέθηκαν από τους τοπικούς φορείς τα οποία θα δρομολογήσουμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι το μεγάλο αναπτυξιακού χαρακτήρα έργο που θα δώσει ώθηση σε όλη την περιοχή είναι ο δρόμος».
Σήμερα ο Περιφερειάρχης θα επισκεφτεί την Λαφιώνα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ