× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαχώρισε τη θέση του ο Στρατής Ζαφείρης

Επιβεβαιώθηκε το διαφαινόμενο ρήγμα στο δήμο Δυτικής Λέσβου

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 4/1/2022

Διαχώρισε τη θέση του ο Στρατής Ζαφείρης

Τέλος μπαίνει στη συνεργασία του αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Στρατή Ζαφείρη με αυτή του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου. Με σημερινή του δήλωση ο κ.Ζαφείρης αναφέρει ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σε σύνεχεια πρόσφατων αναρτήσεων στις οποίες επισήμανα τα προβλήματα που οδηγούν σε αδιέξοδο, είμαι στην δυσάρεστη θέση να διαχωρίσω την θέση μου από την δημοτική αρχή.Η αυτοδιοικητική βάση στην οποία στηρίχθηκε η συνεργασία για το στήσιμο του Δήμου και η όλη λειτουργία του, βάλλεται βάναυσα και ο Δήμος μπαίνει σε παιχνίδια με πολιτικές σκοπιμότητες.
Τα οικονομικά προβλήματα και οι δυσλειτουργίες παραμένουν, δεν γίνονται διορθωτικές κινήσεις με αποτέλεσμα να γίνεται επισφαλής η πορεία του Δήμου.Δηλώνω ότι θα είμαι παρών με κριτική στάση και πάντα θετικές προτάσεις για το καλό του Δήμου και των δημοτών μας».

Να σημειωθεί ότι ο κ.Ζαφείρης ήδη από τις 29 Δεκεμβρίου είχε θέσει προβληματισμούς για την πορεία που έχει λάβει ο δήμος Δυτικής Λέσβου καθώς είχε ασκήσει εμμέσως πλην σαφώς κριτική στους χειρισμούς του δημάρχου μιλώντας για «λάθη που έχουν γίνει» καθώς και για την μη ύπαρξη σχεδίου αξιοποίησης της περιουσίας του δήμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνο που βάρυνε το κλίμα εναντίον του κ.Ζαφείρη και αποτέλεσε ουσιαστικά το casus belli από πλευράς των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου ήταν η μη ψήφιση στην οικονομική επιτροπή του προϋπολογισμού του δήμου για το έτος 2022.
Να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου στην οποία παραβρέθηκε και ο κ.Ζαφείρης ο δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ