× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι περιηγήσεις στη Νησιώπη

Μία μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους με το ειδικό σκάφος του Μουσείου με γυάλινο πυθμένα!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/8/2021

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι περιηγήσεις στη Νησιώπη

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι περιηγήσεις στο Θαλάσσιο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους Νησιώπης με το ειδικό σκάφος του Μουσείου με γυάλινο πυθμένα μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό πάρκο, με ποικίλες χαραγμένες θαλασσινές και χερσαίες διαδρομές που τους φέρνουν σε επαφή με γιγαντιαίους απολιθωμένους κορμούς δέντρων, ηφαιστειακές δομές, τεκμήρια των βίαιων ηφαιστειακών εκρήξεων που έδρασαν στην περιοχή πριν εκατομμύρια χρόνια αλλά και εντυπωσιακούς τεκτονικούς, γεωμορφολογικούς και παράκτιους γεωτόπους και την πλούσια σύγχρονη χλωρίδα και πανίδα της νησίδας.

Οι συμμετέχοντες στις απογευματινές περιηγήσεις έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν και ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στο Αιγαίο!  Δρομολόγια πραγματοποιούνται καθημερινά στις 12 μ.μ.Απογευματινές περιηγήσεις θα υλοποιηθούν επίσης αυτήν την εβδομάδα:Τετάρτη 1, Πέμπτη 2, Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στις 6μ.μ.Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 22530 54434.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ