× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση στελεχών του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου με το Γιάννη Πλακιωτάκη

Τέθηκαν θέματα που αφορούν στην ένταξη έργων του Λιμενικού Ταμείου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου

Δημοσίευση 2/8/2021

Συνάντηση στελεχών του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου με το Γιάννη Πλακιωτάκη
' χρόνος ανάγνωσης

Εκτάκτως στην Αθήνα, μετέβησαν,  την περιασμένη Πέμπτη 29 Ιουλίου ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου  Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και το μέλος του Δ.Σ.  ΓεώργιοςΚαραθανάσης , προκειμένου να συναντηθούν με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη,  στο πλαίσιο της υλοποίησης του αιτήματος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την ένταξη έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021.

           Κατά την συνάντηση που είχαν με τον Υ.Ε.Ν. κ. Πλακιωτάκη, του εξέθεσαν την αναγκαιότητα άμεσης  υλοποίησης  του σχετικού αιτήματος της Διοίκησης του Δ.Λ.Τ.Λ., για την ένταξη συγκεκριμένων έργων στο Π.Δ.Ε. 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

           Επίσης, συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν  το Δ.Λ.Τ.Λ. και  αναφέρθηκαν στην πλήρη ικανοποίηση του Κ.Λ. Μυτιλήνης και των Λιμενικών Σταθμών, για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους, από το Λιμενικό Ταμείο, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελούν οι άνδρες του Λ.Σ., σε καθημερινή βάση.

          Στην συνέχεια, ο κ. Υπουργός, αφού τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία που υπάρχει με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και την προσφορά του Δ.Λ.Τ.Λ. στην υλικοτεχνική υποδομή του, για την καλύτερη εκτέλεση του έργου των Λιμενικών Αρχών,   υπεσχέθη ότι θα μεριμνήσει  για την άμεση υλοποίηση των προς ένταξη έργων μας στο Π.Δ.Ε. 2021, καθώς επίσης και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που του έθεσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

          Τελειώνοντας  πρότειναν  στον κ. Υπουργό, να επισκεφθεί  το Νησί  μας, προκειμένου να έχει μία καλύτερη άποψη σχετικά με τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των έργων στα διάφορα λιμάνια του Νησιού μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα το πράξει σύντομα.

          Επίσης, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, επισκέφθηκαν  το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για το θέμα που έχει προκύψει  στο λιμάνι του Σιγρίου,  σχετικά με την καθυστέρηση που παρουσιάζεται κατά τον απόπλου του Επιβατικού πλοίου της γραμμής, καθότι το συγκεκριμένο λιμάνι ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νεκρός στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Εντοπίσθηκε το πρωί του Σαββάτου από στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει το παρεκκλήσι των Αγίων Ακινδύνων στη Μυτιλήνη

Διαβάστε εδώ πότε χτίστηκε το παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στον ναό του Αγίου Θεράποντα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκόπελο της Γέρας

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 9.30 ως τις 13.30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ισχυροί νοτιάδες και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο

Άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ θα επικρατήσουν την Δευτέρα αναφέρει ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΥΓΕΙΑ

Η Καλλονή στα ροζ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στον Ροζ Περίπατο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ενημέρωσης από το θεματικό πάρκο Βασιλειάδη
ΧΩΡΙΑ

Κουταλέλης: Τιμώ το έργο του Κώστα Ρούσσα

Ο νέος πρόεδρος της Αγιάσου γυρνά σελίδα μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Μυτιλήνης και δηλώνει πως η Αγιάσος αξίζει ενότητα, συνεννόηση και δημιουργικό πνεύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

Πληροφορίες για εμπλοκή υπουργού
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ψαρά: Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τη Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πρώτη γνωριμία και προπόνηση για την Ακαδημίας Ποδηλασίας

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την δράση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Ο Μουτζούρης «βάζει πλάτη» για το λιμάνι του Μολύβου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει τη μελέτη επέκτασης του προσήνεμου μόλου
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακό δείπνο για τον Μάκη Βορίδη στο Ηράκλειο

Δέχθηκε βροχή από αβγά μέσα σε γνωστό εστιατόριο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Ο Μόγλης στο Νησί»: η επιστροφή της παρέας στον αέρα

Θοδωρής Χατζημήτρος, Ανθή Παζιάνου και Νικόλας Αθανάσης στήνουν ραδιοφωνικό κύκλο με μνήμη, χιούμορ και ματιά στο σήμερα