Ο Νίκος Μόλβαλης πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/4/2019
Νέα σύνθεση για το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελματιών Μολύβου όπως προέκυψε από τις εκλογές της Τετάρτης 17 Απριλίου.
Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Μόλβαλης Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Κατσαράς Σταύρος
Γραμματέας: Βουτηράκης Ιωάννης
Ταμίας: Βαξεβάνης Παναγιώτης
Μέλη: Καλπάκης Ευστράτιος, Χατζητάκης Μιχαήλ, Λαγούτατζης Αντώνιος.
Για την Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Βαμβούκος Τζανέτος, Κοσκινά Ταξιαρχία και ο Εφφές Στυλιανός ενώ αντιπρόσωποι στη Π.Ο.Ε.Σ.Ε ο Μόλβαλης Νικόλαος και ο Βαξεβάνης Παναγιώτης.
Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Σωματείου «στην Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ. Συμβουλίου όπου μεταξύ άλλων ήταν:Τα προγράμματα ΛΑΕΚ για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των εργαζομένων, η συνεργασία και η συμμετοχή του Σωματείου στο δίκτυο Lesvos THEOTHERAEGEAN για την ανάδειξη και την προώθηση της Λέσβου ως Διακριτό Τουριστικό Προορισμό, η ίδρυση του φεστιβάλ λεσβιακής γαστρονομίας Lesvos Food Fest και η συνεργασία με φορείς και παραγωγικές επιχειρήσεις της Λέσβου για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου, οι δράσεις και οι παρεμβάσεις για ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο ( εργασιακά, φορολογικά, ΦΠΑ, κλπ), οι ημερίδες, η επιμόρφωση και η συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών, τα προγράμματα επιχορήγησης μισθολογικού κόστους που έχει ενταχθεί το Σωματείο, η αναβάθμιση της ιστοσελίδας www.molivoswinendine.com, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, η επιτυχημένη συμφωνία για τα συγγενικά δικαιώματα με την ΓΕΑ για τα μέλη του κλπ».