× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σε κακή κατάσταση το Πολύκεντρο Μανταμάδου

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/4/2021

Σε κακή κατάσταση το Πολύκεντρο Μανταμάδου

Την εγκατάλειψη του Πολύκεντρου καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Μανταμάδου.

Η παράταξη ζητά την άμεση επισκευή όλων των ζημιών μαζί με τον εκσυγχρονισμό του, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί σημείο ανάπτυξης του πολιτισμού στο χωριό.
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά «Ένας χώρος που από την μετατροπή του από κοινοτικό ελαιοτριβείο σε πολύκεντρο, αποτελεί το σημαντικότερο πολιτιστικό σημείο του χωριού μας. Με την πραγματοποίηση εκατοντάδων εκδηλώσεων, θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων ζωγραφικής αλλά και την πραγματοποίηση της κεραμικής έκθεσης.
Η σημερινή του κατάσταση με σπασμένα κεραμίδια και παράθυρα, αποτελεί απόδειξη για το πόσο ενδιαφέρετε η τοπική κοινότητα και ο Δήμος Δυτικής Λέσβου για την ανάδειξη του πολιτισμού και την συντήρηση και αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων των δημοτών. Την στιγμή μάλιστα που μοιράζει απλόχερα χρήματα για την επισκευή ιδιωτικών κτιρίων που έχει νοικιάσει».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ