× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απευθείας η ανακοίνωση υποψηφίων και προγράμματος του Γιάννη Σπιλάνη

Σήμερα τα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 14/4/2019

Απευθείας η ανακοίνωση υποψηφίων και προγράμματος του Γιάννη Σπιλάνη
Από την περιοδεία της Συμπαράταξης Πολιτών

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από την κάμερα του «Ν» τα ονόματα των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων που παρουσιάζει σήμερα Κυριακή στις 11 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιάννης Σπιλάνης, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου που βρίσκεται στην πλατεία Σαπφούς, επί της οδού Αρχιπελάγους, στις Κολώνες.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά κάνετε κλικ στον σύνδεσμο

Από την περιοδεία της περιφερειακής παράταξης

«Είναι μάχη δημοκρατίας για τα νησιά μας οι εκλογές της 26ης Μάη, μάχη ευημερίας» τόνισε η υποψήφια Μαρία Νικολάρα.

Ζει στη Λέσβο τα τελευταία 32 χρόνια ο Γιάννης Σπιλάνης, έχοντας εκπονήσει δεκάδες μελέτης. Επεξεργάστηκε το νόμο για το μεταφορικό ισοδύναμο, το οποίο εφαρμόστηκε. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ανέφερε για το βιογραφικό του η κ. Νικολάρα.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά κάνετε κλικ στον σύνδεσμο

«Οι νέοι έχουν κουραστεί από τους επαγγελματίες πολιτικούς που κοιτ΄ζουν τα δικά τους συμφέροντα. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τους πολλούς, Μιλάμε επί της ουσίας με τους ψαράδες, τους κτηνοτρόφους, του αγρότες, τους επαγγελματίες, τους νέους και όλο το παραγωγικό δυναμικό του νησιού μας. Ψάχνουμε τους καλύτερους για να είναι μαζί μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο» τόνισε αρχικά ο κ. Σπιλάνης, ο οποίος ανέφερε ότι θα δαγκώσει η παράταξή του τη νίκη όπως η Όλγα Φιάσκα το χάλκινο μετάλλιο.

Μίλησε για τις αναγκαίες συνεργασίες με την τοπική αυτοδιοίκηση και την επιτροπή διαβούλευσης με τους νέους. «Είναι αναγκαίος ο θεσμικός διάλογος» επεσήμανε.

Αναφέρθηκε στο σχέδιο της παράταξης με δεδομένο το αυξημένο χρηματοδοτικό πλαίσιο και το μεταφορικό ισοδύναμο.

«Κάν’το όπως η μαστίχα» στη Χίο και «Καν’το όπως ο Μόλυβος» είναι τα συνθήματα της Συμπαράταξης Πολιτών που θέλει να αναδείξει τις πετυχημένες προσπάθειες τοπικών φορέων, αφού αναφέρθηκε στην αγροδιατροφική σύμπραξη και άσκησε κριτική στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής.

«Είμαστε συμπαράταξη Πολιτών και όχι Πελατών» υπογράμμισε αφού παρουσίασε σχέδιο πέντε μηνών με συντονισμό των φορέων. «Μακριά από όσους ορατά και αόρατα διαχειρίστηκαν έως τώρα τις τύχες μας, Έλα μαζί μας» κατέληξε μεταξύ άλλων.

Με αλφαβητική σειρά παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά κάνετε κλικ στον σύνδεσμο

Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν  Βασίλης Βασήλας, πρών πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου, η Μαρία Βατή ξενοδόχος, αντιπρόεδρος της «Συνεξέλιξης», ο Ευστράτιος Κουνατζής, χημικός μηχανικός, ο γνωστός Ικαριώτης Ηλίας Γιαννίρης με έντονη παρουσία στο πρώτο περιφερειακό συμβούλιο με τους Οικολόγους, ο Γρηγόρης Γλιγλής, ελαιοπαραγωγός «με πολλές περγαμηνές» και ζωγράφος, ο μαθηματικός, Καθηγητής, αγγειοπλάστης, Δημήτρης Ζαχαριάδης, ο Γιώργος Ζορμπάς, διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Γέρας, βραβευμένος από την UNESCO για την εκπαιδευτική του προσφορά, Σταύρος Καραβασίλης, εκπαιδευτικός Κοινωνικών Επιστημών, Μανόλης Κάρλας, πρώην Νομάρχης Σάμου, Κλεονίκη Λογγίου, από παλιά συνοδοιπόρος του κ. Σπιλάνη, Χρήστος Μάρκος από τον Άη Στράτη,

Θανάσης Μαρμαρινός, ψαράς που προτάθηκε για το Νόμπελ αλληλεγγύης το 2016,Ειρήνη Μιχαλέλλη, συνταξιούχος, συνεργάστηκε με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στη Λέσβο, Μιχάλης Μπάκας, φωτογράφος, αρθρογράφος, εθελοντής, περιβαλλοντολόγος, Στρατής Νικολάου, γνωστός για τα αγροτικά ζητήματα, η Μαρία Νικολάρα, ψυχή της ομάδας κατα τον κ. Σπιλάνη και οργανωτικός νους, Αγγελική Παλιβάνη, εργαζόμενη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άρης Παριανός, Έφορος του Συλλόγου η Φωνή των Καλλονιατών Ρομά, Σπύρος Πιπεράς, έμπορος χημικών προϊόντων, αρθρογράφος, Ερεσιώτης, 

Ηρακλής Πιτσιλαδής, αρχιτέκτονας, συνδικαλιστής, Μανόλης Συρέλλης, ιδιοκτήτης Ποτοποιίας Γιαννατσής, Βασίλης Τεντόμας, πρώην αντιδήμαρχος Μυτιλήνης, και πρώην περιφερειακός σύμβουλος, άμισθος σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με καθήκοντα συντονισμού στον σεισμό στη Βρίσα, Αθηνά Φρατζέσκου από τα Ψαρά.

Ακολούθησαν αναθέσεις ως προς το πρόγραμμα του προεκλογικού κέντρου και των εξορμήσεων, αλλά και κέρασμα στους παρευρισκομένους

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο κάνετε κλικ στον σύνδεσμο

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ