Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο επιβατών που είναι περίκλειστος στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα και μετά δεν ισχύει για τους αιμοδότες και τις αιμοδότριες, καθώς μπορούν να στείλουν «1» στο 13033 και στη συνέχεια αφού παρευρεθούν στον χώρο της αιμοδοσίας, είτε αιμοδοτήσουν είτε δεν τα καταφέρουν θα παραλάβουν έγγραφη βεβαίωση, ώστε να μην έχουν πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου.
Με αφορμή τη διήμερη αιμοδοσία, η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Μαρία Ζερβού μίλησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99», σημειώνοντας ότι ο εν λόγω χώρος είναι εντελώς ακατάλληλος. Η κ. Ζερβού έκανε έκκληση στις τοπικές Αρχές και την Εκκλησία για την εξεύρεση χώρου για τρεις πολυθρόνες αιμοδοσίας, και να αναγνωριστεί το εθελοντικό έργο των αιμοδοτών, διαφορετικά θα σταματήσουν τη διενέργεια των αιμοδοσιών.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη: