× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ μπαίνουν δυναμικά στο διαδίκτυο

H νέα πλατφόρμα Sports Academies Online βρίσκεται δίπλα σε παιδιά, γονείς και προπονητές με επιστημονικό υλικό και προπονητικές κατευθύνσεις

Δημοσίευση 9/10/2020

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ μπαίνουν δυναμικά στο διαδίκτυο
' χρόνος ανάγνωσης

Ο ΟΠΑΠ,  πιστός στη δέσμευσή του να επενδύει πολύπλευρα στη νεολαία και το μέλλον του αθλητισμού, δημιούργησε την πρωτοποριακή πλατφόρμα Sports Academies Online. Μέσω αυτής, οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ θα συνεχίσουν και εφέτος να βρίσκονται διαρκώς δίπλα στα 50 ερασιτεχνικά σωματεία μπάσκετ και τις 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ για τον παιδικό αθλητισμό.

Η πλατφόρμα Sports Academies Online είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των 178 αθλητικών σωματείων που υποστηρίζονται από τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Είναι σχεδιασμένη με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και απαντά στις απαιτήσεις της εποχής, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά, οι γονείς και οι προπονητές τους θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους από απόσταση. Παράλληλα, θα αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των μελών των ακαδημιών και χρήσιμο εργαλείο για την εσωτερική τους οργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, μέσα από τη νέα πλατφόρμα Sports Academies Online, οι συμμετέχοντες στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ αποκτούν πρόσβαση στο επιστημονικό και προπονητικό υλικό του προγράμματος. Οι  προπονητές των ακαδημιών θα συμμετέχουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διαδραστικά webinars, οι γονείς των αθλητών θα παρακολουθούν βίντεο και θα διαβάζουν άρθρα σχετικά με θέματα ιατρικής, παιδοψυχολογίας, διατροφής, μαγειρικής, εργοφυσιολογίας και γυμναστικής, ενώ όλα τα μέλη των ακαδημιών θα ενημερώνονται για τις δράσεις του προγράμματος, θα μαθαίνουν πληροφορίες που αφορούν τον παιδικό αθλητισμό, αλλά και γενικά θέματα σχετικά με την παιδική ηλικία.

Την πλατφόρμα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ εγκαινίασε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος μας ξεναγεί στο περιεχόμενό της μέσα από ένα σύντομο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η online πλατφόρμα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ θα ανανεώνεται συνεχώς με νέο υλικό, σε μεγάλο μέρος του οποίου θα έχει πρόσβαση και το ευρύ κοινό μέσω της ιστοσελίδας:

https://www.opapcsr.gr/athlitikes-akadimies-opap-online/

Εταιρικό προφίλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην παιδική χορωδία του Δήμου Λήμνου

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025 και αφορούν παιδιά από 6 ως 18 ετών
ΕΛΛΑΔΑ

Χιλιάδες παιδιά εκτός ΚΔΑΠ λόγω περικοπών στα voucher

Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιωτικών ΚΔΑΠ (ΠΑΣΙΚ) περισσότερα από 11.500 παιδιά πολύτεκνων, τρίτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών μένουν εκτός των ΚΔΑΠ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

140.000 ευρώ για το Μιχαλέλειο και σιδερένια παπούτσια για δρόμους και παρακάμψεις

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έκανε ο Κώστας Μουτζούρης και οι στενοί συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχες
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μετά το δρομολόγιο της Αλεξανδρούπολης, το Βόρειο Αιγαίο βάζει πλώρη για Βόλο

Την ικανοποίησή του εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου ο περιφερειάρχης Βορείου Κώστας Μουτζούρης για τη δρομολόγηση Ρο- Ρο που θα συνδέει τη Θράκη, με Σίγρι, Μεστά και Πειραιά.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έξι νέα έργα για την Παιδεία στο Βόρειο Αιγαίο

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη εντάσσονται στο Πρόγραμμα 2021-2027 έργα άνω των 15,8 εκατ. ευρώ για σχολικές υποδομές σε Σάμο, Χίο και Ικαρία
ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελίες για χαμηλές τιμές στα κρασοστάφυλα της Ριόχα

Οι συνεταιρισμοί των αμπελουργών μιλούν για καταχρηστικές εμπορικές πρακτικές και αδυναμία κάλυψης του κόστους παραγωγής
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Αυξημένη παραγωγή καφέ αναμένει η Βραζιλία

Αβεβαιότητα για την εξέλιξη των τιμών φέρνουν οι δασμοί που επέβαλαν οι ΗΠΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στη Χίο οι 36οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου

Θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 4 - 5 Οκτωβρίου 2025
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά έπρεπε να έχει εφαρμοσθεί από το 2024»

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Η φωνή των νησιών εισακούστηκε – μείωση ΦΠΑ στο Βόρειο Αιγαίο»

«Το αίτημα των Επιμελητηρίων Βορείου Αιγαίου έγινε πράξη στην 89η ΔΕΘ» λέει ο Βαγγέλης Μυρσινιάς
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λάμψη και πολιτισμός στο Φεστιβάλ της Χίου

Με πολύ καλές κριτικές και σημαντικές παρουσίες, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις