× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία

Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Δημοσίευση 8/10/2020

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία
Πλάνο από την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας
' χρόνος ανάγνωσης

Προσθέστε το Νησί στις αναζητήσεις σας

Add stonisi.gr on Google ↗

Ο ΟΠΑΠ και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) παρουσίασαν, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας έως το τέλος του 2022. Ο ΟΠΑΠ θα είναι Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στηρίζοντας τις προσπάθειες της στους ομίλους του Nations League και για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο Acting CEO του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, τόνισε: «Με χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας μας με την ΕΠΟ, με τον ΟΠΑΠ να συνεχίζει ως ο Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, της ομάδας όλων των Ελλήνων. Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού. Εδώ και δεκαετίες, η εταιρεία μας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο στο κορυφαίο επίπεδο του, όσο και στις υποδομές, μέσω του καινοτόμου προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Στον ΟΠΑΠ, είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα. Ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια της και θα είμαστε στο πλευρό της και στην επόμενη πρόκληση, την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιαν Κάρας, Acting CEO ΟΠΑΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, δήλωσε: «Η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την ΕΠΟ και η στήριξη της Εθνικής Ομάδας ήταν για εμάς μία από τις βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού μας. Διαχρονικά σχεδιάζουμε και υλοποιούμε από κοινού δράσεις και ενέργειες, με στόχο να φέρουμε το φίλαθλο ελληνικό κοινό ακόμα πιο κοντά στην Εθνική Ομάδα και η ανανέωση της συνεργασία μας επιβεβαιώνει αυτή τη δέσμευση.  Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ, είμαστε δίπλα στην Εθνική Ομάδα, ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια και προσδοκούμε, όπως όλοι οι φίλαθλοι, την επίτευξη του μεγάλου στόχου της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Βαγγέλης Γραμμένος, υπογράμμισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, έναν οργανισμό που διαχρονικά έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Είμαι, επίσης, εξαιρετικά ικανοποιημένος για τη συμβολή του ΟΠΑΠ στο δύσκολο χρονικό διάστημα της πανδημίας, κατά το οποίο η εταιρεία προσέφερε ιατρικό εξοπλισμό. Τέτοιες πρωτοβουλίες καταδεικνύουν, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Ελπίζω ότι η συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική κοινωνία και αναφέρομαι, φυσικά, στις επιτυχίες που ευελπιστούμε ότι θα έχει η Εθνική Ομάδα».

Γιαν Κάρας, Acting CEO ΟΠΑΠ, και Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βαγγέλης Γραμμένος, Πρόεδρος Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, σημείωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας μια εταιρεία, που βάζει την κοινωνία πάνω από όλα. Ο ΟΠΑΠ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, προσφέροντας ιατρικό υλικό και εξοπλισμό, για την κάλυψη πιεστικών αναγκών, ενώ εν μέσω lockdown, συνέχισε το έργο της ολικής ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας».

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, κ. Τάκης Φύσσας, επεσήμανε: «Εδώ και χρόνια, ο ΟΠΑΠ στηρίζει στην πράξη τη νέα γενιά, το μέλλον της Ελλάδας. Όλοι εμείς στην Εθνική Ομάδα είμαστε στο πλευρό του ΟΠΑΠ για το σημαντικό έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, που έχει στόχο να βοηθήσει τα νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα».

Κώστας Κωνσταντινίδης, Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων

Τάκης Φύσσας, Αθλητικός Διευθυντής Εθνικής Ανδρών

Τζον Φαν’τ Σχιπ, Προπονητής της Εθνικής Ομάδας

Τάσος Μπακασέτας, ένας εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Η εταιρεία αποτελεί πιστό υποστηρικτή της Εθνικής Ομάδας εδώ και πολλά χρόνια, σε καλές περιόδους, αλλά και σε δύσκολες περιόδους, και αυτό δείχνει πολλά για τη συνεργασία της Εθνικής Ομάδας με τον ΟΠΑΠ. Ευχαριστούμε την εταιρεία».

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας, κ. Τάσος Μπακασέτας, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, μια συνεργασία που βοηθά έμπρακτα την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας να πετύχει τους στόχους της και να προσφέρει χαρές στους Έλληνες φιλάθλους».

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add stonisi.gr on Google ↗
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κατασχέθηκαν προϊόντα χωρίς παραστατικά στο λιμάνι της Μύρινας

Στην κατοχή 38χρονου εντοπίστηκαν 124 βιομηχανικά είδη χωρίς τα προβλεπόμενα παραστατικά
Κατασχέθηκαν προϊόντα χωρίς παραστατικά στο λιμάνι της Μύρινας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συλλήψεις και στη Λήμνο για μουσική στα καταστήματα

Συνελήφθη εργαζόμενος και κατασχέθηκε ενισχυτής ήχου
Συλλήψεις και στη Λήμνο για μουσική στα καταστήματα
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινά το νέο «Τουρισμός για Όλους» με αυξημένες επιδοτήσεις

Οι αιτήσεις ανοίγουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι και θα υποβάλλονται αρχικά ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ
Ξεκινά το νέο «Τουρισμός για Όλους» με αυξημένες επιδοτήσεις
ΚΟΣΜΟΣ

Στα 81 δολάρια υποχώρησε το πετρέλαιο

Πιέσεις στις διεθνείς τιμές από την προοπτική συμφωνίας για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ
Στα 81 δολάρια υποχώρησε το πετρέλαιο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Λιβαδοχώρι της Λήμνου

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία τους και ανατράπηκε εκτός του οδοστρώματος
Δύο τραυματίες σε τροχαίο στο Λιβαδοχώρι της Λήμνου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σύλληψη στη Λήμνο για δυνατή μουσική σε κατάστημα

Κατασχέθηκε ενισχυτής ήχου – Η ένταση ξεπερνούσε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Σύλληψη στη Λήμνο για δυνατή μουσική σε κατάστημα
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει το νομικό πλαίσιο για τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και ενοικίων

Η κατάργηση του άρθρου 989 απλοποιεί τις διαδικασίες και επιταχύνει την είσπραξη οφειλών – Τι ισχύει για τις εκκρεμείς υποθέσεις
Αλλάζει το νομικό πλαίσιο για τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και ενοικίων
ΕΛΛΑΔΑ

Στα πρώτα σπίτια της Ψάθας η φωτιά

Αγωνία για αγνοούμενο κτηνοτρόφο στη Βένιζα
Στα πρώτα σπίτια της Ψάθας η φωτιά
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Στη Χίο η ύφανση γίνεται μουσική στο σχολείο Βολισσού

Πολυμεσική περφόρμανς, εργαστήρια για παιδιά και δωρεάν ξεναγήσεις στο πρόγραμμα της DEO
Στη Χίο η ύφανση γίνεται μουσική στο σχολείο Βολισσού
ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτη διαγραφή στην «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Η Μαρία Καρυστιανού θέτει εκτός κινήματος τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου Θανάση Αυγερινό
Πρώτη διαγραφή στην «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Επτά υδροφόρες και έξι ομάδες στην πυρκαγιά του Πλωμαρίου

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αποτιμά τη συμβολή της στην επιχείρηση
Επτά υδροφόρες και έξι ομάδες στην πυρκαγιά του Πλωμαρίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λήμνου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας αποχαιρετούν την αναπληρώτρια εκπαιδευτικό Παράλληλης Στήριξης Κωνσταντίνα Κουρκουραΐδου
Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λήμνου