
Ενημερωτική δράση για τα παιδιά διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Μυστεγνιώτες», σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου, στην Πλατεία Μυστεγνιώτων.
Στο πλαίσιο της δράσης, αστυνομικός θα μιλήσει στα παιδιά για το επάγγελμα του αστυνομικού, το έργο που επιτελεί η Αστυνομία, καθώς και τις βασικές αρμοδιότητές της.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι τα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα τον ρόλο της Αστυνομίας στην καθημερινότητα, να ενημερωθούν για ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και να εξοικειωθούν με το έργο των αστυνομικών μέσα από μια άμεση και κατανοητή συζήτηση.
Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Μυστεγνιώτες» για παιδιά και οικογένειες της περιοχής.