Μια πρωτότυπη δράση έγινε σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου το μεσημέρι από τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Θερμής στο Δημαρχείο της περιοχής. Ο χώρος του δημαρχείου γέμισε με πολύχρωμα αερόστατα τα οποία ζωγράφισαν οι μαθητές στο εργαστήριο που λειτουργεί με την επιμέλεια της Φερενίκης Τσαμπαρλή.
Τα αερόστατα τα έφτιαξαν τα παιδιά από χαρτοπολτό. Οι κατασκευές που έγιναν στέγνωσαν και σήμερα ζωγραφίστηκαν. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «xρώματα, πινέλα, σκοινί και πολύ χαρούμενη διάθεση ήταν ό,τι χρειάστηκε. Συγχαρητήρια σε όλους για τις πολύ όμορφες κατασκευές».
Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν το εργαστήριο γίνεται κάθε Κυριακή 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι στο ισόγειο του Δημαρχείου .
Εκτός από το καλλιτεχνικό εργαστήρι στον ίδιο χώρο λειτουργεί ομάδα που ασχολείται με την γυμναστική αλλά και μαθήματα παραδοσιακών χορών.