
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των δύο ανθρώπων που εντοπίστηκαν νεκροί από πυροβολισμούς νωρίς το πρωί της Κυριακής 23 Αυγούστου, έξω από πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη, καθώς οι Αρχές εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο γυναικοκτονίας και αυτοκτονίας του φερόμενου ως δράστη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ένας άνδρας φέρεται να είχε στήσει ενέδρα στην 45χρονη γυναίκα, περιμένοντάς την στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Όταν η γυναίκα έφτασε στο σημείο, ο άνδρας φέρεται να την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα. Αμέσως μετά, σύμφωνα με την εκδοχή που διερευνούν οι Αρχές, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της έρευνας φαίνεται να διαδραμάτισε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας. Στις εικόνες φέρεται να καταγράφονται οι κινήσεις του άνδρα πριν από τη δολοφονία, η επίθεση εναντίον της 45χρονης και όσα ακολούθησαν.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σημείο το όπλο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε, το οποίο εξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα δεν κατοικούσε στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, όπου φέρεται να διέμενε η κόρη της.
Η σχέση μεταξύ της 45χρονης και του άνδρα, καθώς και το κίνητρο της δολοφονίας, παραμένουν υπό διερεύνηση. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών. Μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, τα παραπάνω αποδίδονται στα έως τώρα αστυνομικά ευρήματα και δεν αποτελούν οριστικό πόρισμα.