× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Mελέτες, κατασκευές με εγγύηση ποιότητας στη «Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε»

Μια ξεχωριστή τεχνική κατασκευαστική εταιρεία στην Καλλονή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/7/2020

Mελέτες, κατασκευές με εγγύηση ποιότητας στη «Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε»

Η εταιρεία Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε στην Καλλονή είναι μία τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση κατασκευαστικών έργων. Το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό της, η ποιότητα και η τεχνογνωσία που της προσφέρουν οι συνεργάτες της σε όλα τα αντικείμενα μιας κατασκευής, της δίνουν τη δυνατότητα να φέρει σε πέρας με λύσεις κάθε εμπόδιο. Η συνέπεια και η ακρίβειά της στην παράδοση των έργων συνεπάγονται την εμπιστοσύνη των πελατών της. Η ευέλικτη διαχείριση έργου, οι εκτενείς ενεργειακές επιθεωρήσεις, καθώς και η επί τόπου επίβλεψη και παρακολούθηση εξέλιξης έργου συμβάλλουν ουσιαστικά στην ομαλή ολοκλήρωση των κατασκευών.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στον προγραμματισμό, τη χρήση υλικών άριστης ποιότητας και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη.

Η κατασκευαστική εταιρεία μπορεί να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου εργασίες ανακαινίσεων σπιτιών και όχι μόνο! Πιο συγκεκριμένα είναι σε θέση να αναλάβει:

· Ανακαίνιση σπιτιού

· Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

· Κατασκευή οικοδομικών έργων

· Δημόσια έργα

· Επίβλεψη έργων και μελέτες κατασκευής

· Διακόσμηση σπιτιού και επαγγελματικών χώρων

· Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Εμπιστευτείτε το εξειδικευμένο συνεργείο της Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε για την τοποθέτηση από τα μάρμαρα και τους γρανίτες, στα δάπεδα, στα μπαλκόνια, στις σκάλες, στο τζάκι, σε πάγκους κουζίνας, σε εξωτερικούς χώρους, ειδικές κατασκευές κ.λπ. Οι άνθρωποι της εταιρείας μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου τύπου γρανίτη και να σας παρέχουν τεχνικές συμβουλές και λύσεις για το χώρο σας. Μια από τις καλύτερες επιλογές είναι ο γρανίτης πρώτης ποιότητας Ιταλικής προέλευσης, με ματ υφή R10, σε ύφος τσιμέντου και διάσταση 60x120cm.Τα περιβάλλοντα χρώματα της έρημου και τη γοητεία της Μεσογείου. Μια σειρά από πλακάκια γρανίτη για δάπεδα και τοίχους με μια αυθεντική και ταυτόχρονα σοφιστικέ τάση, είναι η τέλεια επιλογής ώστε να δώσει χαρακτήρα σε οποιονδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, καθώς και για να κλείσετε ένα ραντεβού για ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους εξής τρόπους:

Επισκεφθείτε την Βαληλής Γιώργος & Σία Ε.Ε στην Καλλονή

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 22530 32042

Site: www.valilis.gr

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ