× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Aγώνες ορεινού τρεξίματος στην Αγιάσο

Το Σάββατο 25 Ιουλίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/6/2020

Aγώνες ορεινού τρεξίματος στην Αγιάσο
Φωτό Αρχείου

«Lesvos mountain trail run», ονομάζονται οι αγώνες ορεινού τρεξίματος που θα πραγματοποιηθούν στην Αγιάσο το Σάββατο 25 Ιουλίου και συνδιοργανώνονται από το Αναγνωστήριο Αγιάσου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Σιγρίου Λέσβου, με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό θα ακολουθηθεί συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο με την διαδρομή του αγώνα να περιορίζεται στη μια,μέσης απόστασης, περίπου 9 χλμ. Η εκκίνηση έχει προγραμματιστεί για το
Σάββατο 25 Ιουλίου από τις 17:00 έως τις 18:00, η οποία θα γίνεται κατά ομάδες.

Φέτος οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αείμνηστου γυμναστή Χρήστου Μητσιώνη (1925-2003) και γι αυτό ονομάστηκαν "ΜΗΤΣΙΩΝΕΙΑ 2020". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στον αγώνα ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.webscorer.com/register?raceid=215750

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ