× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση Καλογήρου με εκπροσώπους της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Σαπφώ»

«Υψηλοί στόχοι, σκληρή δουλειά, τους επιβραβεύουμε με τη στήριξή μας» σημείωσε η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/6/2020

Συνάντηση Καλογήρου με εκπροσώπους της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Σαπφώ»

Με τον αντιπρόεδρο της γυναικείας ομάδας «Σαπφώ» Παναγιώτη Πλωμαρίτη και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δέσποινα Πανάγου συναντήθηκε η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το τέλος της συνάντησης η κ. Καλογήρου ανέφερε τα εξής: «Εξαιρετική η πορεία της στη φετινή αγωνιστική περίοδο.Αναμένουμε όλοι την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για την άνοδό της στη Β’ Εθνική! Όπως επίσης και τη συμμετοχή 3 μελών της ομάδας στην Εθνική Ελλάδας.

Η ομάδα της Λέσβου μαζί με το Διαγόρα Ικαρίας και τη Βασίλισσα Νότου Ιεράπετρας φέρνουν την αύρα των νησιών μας στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2020-2021.

Υψηλοί στόχοι, σκληρή δουλειά, τους επιβραβεύουμε με τη στήριξή μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ