× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Σαπφώ ανεβαίνει στη Β` Εθνική!

Μέσα σε ένα χρόνο η γυναικεία ομάδα της Λέσβου κερδίζει με το «σπαθί» της, ως πρωτοπόρος του ομίλου της, το εισιτήριο της ανόδου

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 16/6/2020

Η Σαπφώ ανεβαίνει στη Β` Εθνική!

Τι κι αν δεν έχει συμπληρώσει καλά-καλά ένα χρόνο ζωής; Η Σαπφώ, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λέσβου, που πέρυσι τέτοιες ημέρες έκανε δειλά-δειλά τα πρώτα της βήματα με μια συνάντηση μεταξύ κοριτσιών στον «Ταρλά», διερευνώντας το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ομάδας και της συμμετοχής της σε εθνική κατηγορία, θα παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β' Εθνική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, είναι γεγονός. Μετά από μια καθ' όλα εκπληκτική παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της, η Σαπφώ κερδίζει το προνομιούχο εισιτήριο της ανόδου. Η ΕΠΟ αποφάσισε αιφνιδιαστικά τη διακοπή των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο η ομάδα της Λέσβου βρισκόταν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ως πρωτοπόρος θα βρεθεί τη νέα σεζόν στη Β' Εθνική.

Διαβάστε περισσότερα στο αναλυτικό ρεπορτάζ του sportlesvos.gr

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ