Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσικές εμπειρίες και πρωτόγνωρες στιγμές, η διαπολιτισμική χορωδία CANTAλαλούν μπαίνει δυναμικά στη 10η χρονιά της πορείας της, συνεχίζοντας να αποτελεί ένα ξεχωριστό κύτταρο πολιτισμού και συνύπαρξης στη Λέσβο.
Η χορωδία, που ενώνει φωνές ανθρώπων από διαφορετικές κουλτούρες, θρησκείες και ηλικίες, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε νέ@ μέλη που επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία της συλλογικής μουσικής δημιουργίας. Η πρώτη πρόβα για τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, από τις 18:30 έως τις 21:00, στο 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, με τη διεύθυνση της Μαρίζας Βαμβουκλή.
Οι πρόβες θα συνεχιστούν με στόχο όχι μόνο τη μουσική καλλιέργεια, αλλά και την καλλιέργεια δεσμών φιλίας, αποδοχής και δημιουργικής συνεργασίας. Όπως τονίζουν τα μέλη της χορωδίας, «η CANTAλαλούν δεν είναι μόνο νότες· είναι ένας τόπος όπου η διαφορετικότητα γίνεται δύναμη και η φωνή του καθενός βρίσκει τον δικό της χώρο».
Η συμπλήρωση δέκα χρόνων δράσης αναμένεται να γιορταστεί μέσα στη χρονιά με ιδιαίτερες συναυλίες και εκδηλώσεις που θα αναδείξουν το πλούσιο μουσικό ταξίδι της χορωδίας, το οποίο έχει αφήσει το στίγμα του τόσο στη Λέσβο όσο και πέρα από αυτήν.