Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Πλωμάρι φιλοξένησε το Φεστιβάλ Νέων 2025, μια διοργάνωση που συνδιοργάνωσαν ο Γυμναστικός – Φιλανθρωπικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Αιγέας» και ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «Βενιαμίν ο Λέσβιος». Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συγκεντρώνοντας τη συμμετοχή πλήθους νέων αλλά και κατοίκων της περιοχής.
Οι διοργανωτές εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες στο κοινό που στήριξε τη διοργάνωση με την παρουσία του, ενώ ευγνωμοσύνη απηύθυναν και σε όλους τους φορείς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της.
Όπως τονίζουν οι οργανωτές, το Φεστιβάλ Νέων έχει ως σκοπό να αναδείξει τον πολιτισμό του Πλωμαρίου και της ευρύτερης περιοχής και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός που θα εμπνέει και θα ενώνει τη νεολαία.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αιγέας», Γιάννης Φράγκος, δήλωσε:
«Ευχόμαστε το Φεστιβάλ Νέων να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής».
Οι ευχαριστίες των διοργανωτών
Ιδιαίτερη μνεία έγινε: Στους χορηγούς, και κυρίως στον μεγάλο χορηγό Ούζο Βαρβαγιάννη, Στον τοπικό Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, για την πλήρη και ποιοτική κάλυψη, Στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τον Δήμο Μυτιλήνης, τη Δημοτική Κοινότητα Πλωμαρίου, και στα μέλη των δύο συλλόγων για την πολύτιμη συνεργασία.