× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

In Market Εκπτωτικό: Με επίκεντρο τον ευχαριστημένο πελάτη!

Η τοπική επιχείρηση που ανταποκρίνεται εδώ και έναν χρόνο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής παρέχοντας μόνιμες προσφορές και χαμηλές τιμές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/5/2020

In Market Εκπτωτικό: Με επίκεντρο τον ευχαριστημένο πελάτη!

Μπορεί μια τοπική επιχείρηση να γίνει αλυσίδα, αλλά και να αποτελέσει καθημερινή συνήθεια των κατοίκων του νησιού; Το In Market Εκπτωτικό δεν απαντά απλώς ναι, αλλά το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη, εδώ και έναν χρόνο!

Το «μυστικό» βρίσκεται στη φιλοσοφία του: Είναι οι ανάγκες του πελάτη, η καθημερινή προσωπική επαφή μαζί του, οι τιμές που είναι χαμηλές και κυρίως προσιτές για κάθε εισόδημα και η ποιότητα της άριστης εξυπηρέτησης.
Και οι πελάτες του, εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και έναν χρόνο το In Market Εκπτωτικό!

Είναι ευχαριστημένοι και πηγαίνουν ξανά και ξανά.

Οι δεσμοί εμπιστοσύνης συσφίχτηκαν ακόμα περισσότερο κατά την περίοδο των μέτρων κατά της πανδημίας, καθώς το In Market Εκπτωτικό ανταποκρίθηκε με ασφάλεια, προστασία, και όπως πάντα θέτοντας στο επίκεντρο τον πελάτη!

Iστορία 10 ετών!

Από το 2010 στον Μανταμάδο έως το 2020 στην Παγανή Μυτιλήνης, η επιτυχία, η εξυπηρέτηση και η ευελιξία έχει δημιουργήσει το δικό της όνομα:
- Και το In Market-Εκπτωτικό έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αγορά του νησιού. Ξεκινώντας από ένα μικρό παντοπωλείο στο Μανταμάδο, ξεκίνησε το 2010 να δραστηριοποιείται στην τοπική αγορά του λιανεμπορίου.
- Το 2013 ιδρύθηκε η «Τροφοδοτική Λέσβου», όπου οι δραστηριότητες της επιχείρησης αναπτύχθηκαν και στον τομέα του χονδρεμπορίου και της διανομής προϊόντων σε ολόκληρο το νησί.
- Βελτιώνοντας και εξελίσσοντας χρόνο με τον χρόνο την οργάνωση, και ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες, η επιχείρηση κατόρθωσε μέσα σε μία πενταετία να ανοίξει τρία ακόμη καταστήματα In Market - εκπτωτικό: Το 2014 στην Αρίσβη Καλλονής, το 2018 στην Πελόπη και το 2019 στην Παγανή Μυτιλήνης, έχοντας καλύψει ένα ευρύ γεωγραφικό τμήμα του νησιού.
Χαμηλές τιμές και προσφορές: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
Μόνιμες προσφορές και χαμηλές τιμές κεντρίζουν καθημερινά τους πελάτες, καθώς αυτές μπορεί να αγγίζουν το 50% των τιμών (!) με το σούπερ-μάρκετ In Market - εκπτωτικό αποτελεί μια τοπική αλυσίδα με σύγχρονα υπερτοπικά χαρακτηριστικά.

Και μαναβική!
Σύντομα στα καταστήματα της αλυσίδας θα λειτουργήσουν και τμήματα μαναβικής, ώστε να καλυφθούν οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών!
Χιλιάδες κωδικοί, όλα τα προϊόντα
«Διατηρούμε το περιθώριο κέρδους μας σε τέτοια επίπεδα ώστε να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή» λέει η διεύθυνση της επιχείρησης. Στο σούπερ-μάρκετ In Market - εκπτωτικό, είναι εφικτό να βρίσκονται χιλιάδες κωδικοί, ανάμεσά τους είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά, απορρυπαντικά, τρόφιμα, καλλυντικά και όλα τα είδη σούπερ μάρκετ, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Πώς γίνεται αυτό;
Ο μηχανισμός λειτουργίας που επιτρέπει τις τιμές μας να παραμένουν χαμηλές έχει δύο βασικούς πυλώνες: λελογισμένη διαχείριση και ευέλικτη οργάνωση.
• «Διατηρούμε την κατάλληλη ποσότητα αποθέματος στις αποθήκες μας για κάθε προϊόν ώστε να μην έχουμε επιστροφές και ληγμένα που ανεβάζουν το κόστος διαχείρισης.
• Φροντίζουμε να κρατάμε σε λογικά επίπεδα τα λειτουργικά μας κόστη και τα κόστη ανάπτυξης ώστε να μην τα μετακυλούμε στις τιμές των προϊόντων μας.
• Διατηρούμε μια ευέλικτη οργανωτική δομή ώστε να κρατάμε σε λογικά επίπεδα τα λειτουργικά μας κόστη που δεν «φορτώνουν» τις τιμές και έτσι να είναι φθηνά τα προϊόντα μας σε καθημερινή βάση».
Κοινωνική προσφορά και στήριξη
Παράλληλα, σε αυτά τα 10 χρόνια στην αγορά του λιανεμπορίου και του χονδρεμπορίου, η επιχείρηση συμβάλλει ενεργά στην προώθηση, ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων του νησιού στην τοπική αγορά στηρίζοντας εμπράκτως την οικονομία του νησιού.
Η συμβολή της όμως στην κοινωνία της Λέσβου δεν σταματά εκεί. Τόσο η Τροφοδοτική Λέσβου όσο και μέσα από τα 4 καταστήματα In market - εκπτωτικό στηρίζει πρωτοβουλίες και φορείς με κοινωνικό αποτύπωμα και σημαντική προσφορά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ