Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Μυτιλήνης και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Oxygen Academy προσκαλούν γονείς και ενεργούς πολίτες σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Σχέση Εφήβων με Διαδίκτυο»
«Όταν τα παιδιά μας απειλούνται από μηνύματα σε ένα περιβάλλον διαδικτυακό εντελώς ανεξέλεγκτο!
Όταν η «τέχνη» μέσα από την τραπ μουσική και τους στίχους γίνεται άλλοθι για μίσος, δεν μπορούμε να σωπαίνουμε.
Πρέπει να μπει ένα όριο και το όριο είμαστε εμείς.
Θέλουμε σαν γονείς να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια, αγάπη και πίστη στη δύναμή τους.» λέει το σχετικό κάλεσμα.
Το Σάββατο 24 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Μυτιλήνης «ελάτε για Σκέψη, Συζήτηση και Πράξη: πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να απαιτήσουμε τον σεβασμό που ορίζει η κοινωνία και που επιβάλλουν οι ανθρώπινες αξίες.»