× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έξι μετάλλια για τους αθλητές Ταεκβοντό της Πέτρας και της Καλλονής

Η αποστολή των δύο συλλόγων κατάφερε να διακριθεί σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου στη Ξάνθη στις 3 και 4 Μαΐου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/5/2025

Έξι μετάλλια για τους αθλητές Ταεκβοντό της Πέτρας και της Καλλονής
' χρόνος ανάγνωσης

Με πλούσια συγκομιδή μεταλλίων και γεμάτοι υπερηφάνεια επέστρεψαν στη Λέσβο οι αθλητές των Συλλόγων Ταεκβοντό Πέτρας και Καλλονής, μετά τη συμμετοχή τους στο Τριεθνές Κύπελλο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη στις 3 και 4 Μαΐου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποστολή των δύο συλλόγων κατάφερε να διακριθεί σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, αποσπώντας συνολικά έξι μετάλλια – τέσσερα χρυσά και δύο ασημένια – επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον χώρο του ταεκβοντό στο νησί.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Πέντσος Στράτος

  • Τσαγκαρέλλης Βίκτωρ

  • Τράικος Σπύρος

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Βελούτσου Έλλη

Ασημένια μετάλλια απέσπασαν οι:

  • Πέντσος Θανάσης

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Βελούτσος Δημήτρης

Οι επιτυχίες αυτές έρχονται ως επιστέγασμα της συστηματικής προπόνησης και της αφοσίωσης τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στους δύο προπονητές των συλλόγων, Γρηγόρη Πατλάκα και Μιχάλη Ανδριώτη, για την αδιάκοπη υποστήριξη και καθοδήγηση των παιδιών, καθώς και στους γονείς, που με τη συνεχή παρουσία και ενθάρρυνσή τους αποτελούν βασικό πυλώνα της προσπάθειας.

Η επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση της Ξάνθης αφήνει υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον και αποτελεί έμπνευση για τη νεολαία της Λέσβου να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ