× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πρωταθλητής ο Αετός Λουτρών και άνοδος στη Γ` Εθνική!

Κατέκτησε κι επίσημα τον τίτλο της Α' ΕΠΣ Λέσβου, με καλύτερο συντελεστή από τον Διαγόρα Σαρδών Λήμνου στην ειδική βαθμολογία

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 20/5/2020

Πρωταθλητής ο Αετός Λουτρών και άνοδος στη Γ` Εθνική!

Στην ανάδειξη του Αετού Λουτρών ως πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που ολοκληρώθηκε πρόσωρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προχώρησε και επίσημα η Ένωση, μετά τη συγκρότηση ειδικού βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣΛ -μετά από εισήγηση της ΕΠΟ και όσων προβλέπει ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου- εφάρμοσε το ειδικό κριτήριο της διαίρεσης των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες με τους αντίστοιχους αριθμούς αγώνων που είχαν δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν, ο Αετός Λουτρών με συντελεστή 2,72 κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου 2019-20, υπερτερώντας του Διαγόρα Σαρδών με 2,61 καθώς και των Ολύμπου Αγιάσου (2,59) και Ηφαιστίας Κοντοπουλίου (2,44). Σε περίπτωση, που ο Αετός δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στη Γ' Εθνική της περιόδου, η ΕΠΟ έχει προαναγγείλει ότι θα δώσει το δικαίωμα στον δευτεραθλητή ή ακόμα και στους τριταθλητές - τετραθλητές κάθε Ένωσης.

Σημειώνεται επίσης, ότι πρωταθλητής της Β' ΕΠΣ Λέσβου αναδείχθηκε και επίσημα ο Αστέρας Νίκης, ενώ για τις υπόλοιπες ομάδες που υποβιβάζονται ή προβιβάζονται θα προκύψουν νεότερες αποφάσεις από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ