× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σε χωριά της Λέσβου ο Περιφερειάρχης

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις περιοχές καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/5/2020

Σε χωριά της Λέσβου ο Περιφερειάρχης

Σε χωριά της Λέσβου βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και συγκεκριμένα στο Ακράσι και την Δρώτα Πλωμαρίου, στην Κλειώ στην Αγίας Παρασκευής και στον οικισμό της Κουντουρουδιάς στα Λουτρά.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας «στις επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με αιρετούς Ά βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, με αιρετούς τοπικών κοινοτήτων, αλλά και κατοίκους.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις παραπάνω περιοχές καθώς και τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ενημέρωσε για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για τον προγραμματισμό και το σχέδιο δράσης που έχει δημιουργήσει η Περιφερειακή Αρχή για νέα έργα ζωτικής σημασίας για τις συγκεκριμένες περιοχές».
Με το πέρας των επισκέψεων της προηγούμενης εβδομάδας ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε την υποχρέωση να ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να συμβάλλουμε έμπρακτα στην επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν. Σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε εργαζόμαστε πυρετωδώς για την ολοκλήρωση εν εξελίξει έργων αλλά και την έναρξη σημαντικών έργων πνοής για όλη την Λέσβο. Στόχος μας να επισκεφθούμε όλο το νησί και να βελτιώσουμε το σχέδιο δράσης μας για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ