× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

17 θέσεις στον Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι την Πέμπτη 21 Μαίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/5/2020

17 θέσεις στον Δήμο Μυτιλήνης
' χρόνος ανάγνωσης

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προβεί ο Δήμος Μυτιλήνης. Ειδικότερα πρόκειται για 17 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών πυρασφάλειας του Δήμου. Η διάρκεια απασχόλησης είναι 4 μήνες.

Αναλυτικά οι θέσεις έχουν ως εξής:
1 θέση   ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός
2 θέσεις ΔΕ Χειριστές μηχανημάτων έργου με ικανότητα οδήγησης διαμορφωτή γαιών (grader) ή εκσκαφέα ( τσάπας) ή σύνθετου σκαπτικού και φορτωτικού μηχανήματος (τύπου jcb)
2 θέσεις   ΔΕ Οδηγοί
12 θέσεις ΥΕ Εργάτες

Αιτήσεις
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τους κάτωθι τρόπους. • να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Μυτιλήνης (ειδικότερα www.mytilene.gr/ ηλεκτρονική ενημέρωση / προκηρύξεις/ Ανακοίνωση για την πρόσληψη 17 ατόμων για την πυροπροστασία) εφόσον: α)πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 β)Έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους γ)Το τελευταίο 12μηνο (ο υπολογισμός του οποίου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του ν. 2190/1994) δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 3812/2009 και το εδάφιο ιε της παραγράφου 2 του άρθρου 41 του Ν. 4325 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών αποστέλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση στο e-mail [email protected] βάζοντας σαν θέμα το ονοματεπώνυμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

• να κατεβάσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει στο site του Δήμου Μυτιλήνης (ειδικότερα www.mytilene.gr/ ηλεκτρονική ενημέρωση / προκηρύξεις/Ανακοίνωση για την πρόσληψη 17 ατόμων για την πυροπροστασία) και αφού τα εκτυπώσουν και τα συμπληρώσουν να τα σκανάρουν και να τα αποστείλουν με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο e-mail [email protected] βάζοντας σαν θέμα το ονοματεπώνυμό τους.

• κατ’ εξαίρεση εκτυπώνοντας τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που διατίθενται στην ίδια διεύθυνση και αποστέλλοντάς τα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή στο Δήμο Μυτιλήνης, Ελ. Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη 81132 μέχρι και την Πέμπτη 21/5/2020 και ώρα 15:00.

Πληροφορίες στο τηλ. 2251350596 Ευμορφία Τυρή.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΡΟΤΕΣ

Μεγάλο στοίχημα η τυποποίηση και νέος συνεταιρισμός γυναικών για την Αντισσα

Η Βάγια Καρίνου πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού της περιοχής, μιλά για την προσπάθεια των τριών τελευταίων χρόνων να σταθεί στα πόδια του το εγχείρημα κάτω από περίπλοκες συνθήκες και προκλήσεις
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

600 Αμερικανοί τουρίστες στη Μυτιλήνη

Με το κρουαζιερόπλοιο Explora που ήρθε την Κυριακή 27 Ιουλίου, στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΑΓΡΟΤΕΣ

Συζήτηση στη βουλή για την ευλογιά των προβάτων

Μετά από επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ και του βουλευτή Γιάννη Δελή
ΑΓΡΟΤΕΣ

Κρούσματα ευλογιάς των προβάτων στις Σέρρες

Ασταμάτητη συνεχίζει η εξέλιξη της επιζωοτίας στην ηπειρωτική Ελλάδα
ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλες ζημιές στην αγροτική παραγωγή της Ισπανίας από χαλαζοπτώσεις

Αυξημένες αποζημιώσεις κατά 7% για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος και Σάμος μέτρησαν μείωση των αφίξεων

Μυτιλήνη, Σάμος, Σαντορίνη και Κάρπαθος είδαν στο τέλος του Ιουνίου μείωση των διεθνών αφίξεων στα αεροδρόμια τους
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Σε ανοδική τροχιά οι τιμές του ελαιολάδου στην Τουρκία

Νέα δεδομένα δημιουργούν στην αγορά οι άδειες δεξαμενές της Ιταλίας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

Αιτία οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο λιμάνι
ΕΛΛΑΔΑ

Μικρό το ενδιαφέρον για εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου

Το τίμημα της εξαγοράς υπολογίζεται βάσει των αντικειμενικών αξιών, με δυνατότητα εξόφλησης είτε εφάπαξ με έκπτωση 10%, είτε σε έως 60 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση τα 100 ευρώ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Aκόμη ένας δύσκολος Αύγουστος για τις μεταφορές του Βορείου Αιγαίου

Μόλις δύο δρομολόγιο πλοίου Ro – Ro θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του μήνα προς Χίο και Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταβλήθηκαν 28 εκατ. ευρώ σε 23.415 δικαιούχους

Πληρωμή υπολοίπων αγροπεριβαλλοντικών μέτρων του 2024